USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Спортсмени Волині скаржаться на безгрошів’я

10 Лютого 2011 10:43
У понад 60% волинських школярів і студентів – незадовільний рівень фізичної підготовки.
Про це йшлося на нараді за підсумками фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи обласного управління з фізичного виховання та спорту МОН України за 2010 рік, – інформує Волинська ОДТРК.
На Волині спортом займаються майже 64 тисячі дітей і юнаків під керівництвом 1 223 наставників.
Було зазначено , що тренерський склад – фахівці висококваліфіковані, про що свідчать перемоги в обласних змаганнях, які часто здобуває молодь не лише з Луцька, а й із районів.
Водночас, «на теренах Волині варто було б створити єдиний заклад для підготовки спортсменів», – переконаний начальник відділу освіти і науки Маневицької райдержадміністрації Михайло Ліщук.
На нараді обговорили й проблеми фізкультури і професійного спорту на Волині. За словами начальника обласного управління фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Володимира Гринюка, скрутна ситуація, насамперед, із фінансами: торік усі видатки управління становили 19 тисяч гривень, цієї суми вистачило для оплати лише двох командних поїздок на змагання.
У більшості ж випадків доводиться шукати кошти в освітян та спонсорів.
Також учасники наради визначили пріоритети діяльності на 2011 рік, запланувавши спартакіади серед шкіл, ліцеїв та інтернатів і ряд місцевих та обласних змагань, а ще відзначили кубками й дипломами найуспішніших тренерів та представників районів із найбільшими спортивними здобутками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus