USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Sport.ua відповів на заяву «Волині»: бійка була

15 Квітня 2013 18:09
Спортивний портал sport.ua відстоює свою позицію перед читачами, мовляв, бійка у роздягальні клубу «Волинь», про яку інформувало видання, таки була і спростовувати її не планується.

У суботу, 13 квітня, ЗМІ повідомляли про бійку в роздягальні «Волині» після матчу луцької команди з маріупольським «Іллічівцем» (0:2). Повідомлялося, що спортивний директор «Волині» Олександр Ярощук вступив у перепалку з бразильським півзахисником команди Рамоном, який не забив в матчі пенальті.
Через кілька годин після публікації, офіційний сайт «Волині» виступив із спростуванням інформації.

Тож, ФК «Волинь» офіційно заявив, що жодних конфліктів у роздягальні не відбувалося, після матчу відбулися традіційні короткі збори тренерів та гравців команди. Події, описані сайтом sport.ua, є надумані и неправдиві. Головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко в інтерв `ю Українським ЗМІ теж спростував факт бійки и взагалі конфлікту у роздягальні.
ФК «Волинь» вимагав офіційного спростування інформації від sport.ua, також скасував акредітацію власного кореспондента цього сайту на вісвітлення матчів за участю «Волині» у місті Луцьку».
Натомість Sport.ua офіційно заявляє, що не збирається спростовувати інформацію, яка була донесена до нас з вуст одного з гравців команди «Волинь», присутнього в роздягальні команди під час конфлікту. «Ми вважаємо, що в праві поширювати інформацію, в якій впевнені на всі 100% і довіряємо своєму джерелу, думаємо, як і керівництво «Волині» довіряє йому ж під час футбольних матчів», - йдеться у повідомленні видання.

Крім того, видання нагадує читачам про інший інцидент: «У жовтні 2011-ого року ми повідомляли про перегляд «Волинню» півзахисника збірної Гани Стівена Аппіа. Ця новина, як і вчорашня, була спростована керівництвом клубу, проте через деякий час екс-тренер лучан Віталій Кварцяний в інтерв'ю вітчизняним ЗМІ підтвердив її. Ми жодним чином не хочемо осквернити честь і гідність футбольного клубу «Волинь» і, навпаки, готові підтримувати команду в настільки нелегкий момент, але зобов'язані також дотримуватися принципів роботи ЗМІ, поширюючи правдиву і достовірну інформацію».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus