USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Студенти луцької академії вибороли низку спортивних нагород

24 Березня 2017 18:09
Для студентів-спортсменів Академії рекреаційних технологій і права березень став багатим на перемоги.

Так, зокрема, студенти академії увійшли до збірної команди України для участі в командному Чемпіонаті Європи зі спортивної хотьби в Чехії. На зимовому Чемпіонаті України зі спортивної ходьби на 20 км студент 2 курсу напряму підготовки «Туризм» Іван Лосев, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, здобув ІІ місце, а магістрант спеціальності «Фізична культура і спорт» Олексій Казанін, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, посів ІІІ місце.

На Кубку України із самбо ІІІ місце здобула студентка 3 курсу напряму підготовки «Здоров’я людини» Ольга Климюк, майстер спорту України з дзюдо та сумо.

Золотими призерами Чемпіонату області з дзюдо стали троє студентів академії: студентка 3 курсу напряму підготовки «Здоров’я людини» Ольга Климюк, майстер спорту України з дзюдо та сумо; студент 1 курсу спеціальності «Фізична реабілітація» Антон Галюк; студентка 1 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» Марія Червань.

Срібним призером в Спартакіаді міста Луцька 2017 року стала збірна команда з плавання під керівництвом тренера Людмили Фукс, старшого викладача кафедри здоров’я людини та фізичної реабілітації.

Колектив та студенти академії пишаються тим, що за підсумками Спартакіади міста 2016 року серед команд вишів ІІІ-ІV рівнів акредитації наші спортсмени посіли ІІ місце.

Чемпіоном України з дзюдо стала студентка 2 курсу напряму підготовки «Здоров’я людини» Валентина Шмаль, майстер спорту України. Студентка 1 курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» Тетяна Радошинська, майстер спорту України посіла ІІІ місце на Чемпіонаті України з дзюдо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СТОП Показати IP 24 Березня 2017 21:23
МІСЬКА РАДА РОЗКРАДАЄ МІЛІОНИ А НА ПРИЗИ СПОРТСМЕНАМ ВИДІЛИЛИ КОПІЙКИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus