USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Суперліга: перша перемога «Волиньбаскета» у новому році

29 Січня 2016 13:00
Найбільшою несподіванкою туру став матч в Одесі, де зустрічалися місцева «БІПА» та луцька БК «Волиньбаскет-WOG». Сенсаційно гості перемогли – 59:70.

Попри песимістичні прогнози волиняни з кінця першої чверті взяли ініціативу у свої руки. І вже після першої 10-хвилинки підопічні Дмитра Чайковського мали 5-очкову перевагу – 12:17. Та гойдалки ще тривали до великої перерви. За першу половину гри лідер змінювався п’ять разів, а нічий ний результат був зафіксований тричі – 31:37.

У третій чверті ще агресивніше в нападі почали діяти Микола Полюляк з Віктором Герасимчуком. А в гостей лише Кристофер Картер був активний на майданчику. Перевага гостей продовжувала зростати – 41:53. Найбільший відрив «лицарі» організували на 33-й хвилині зустрічі – 41:58. Одесити взяли тайм-аут, аби зупинити переможну ходу лучан. Та 17-очкову різницю вони змогли лише трішки скоротити – 59:70.

«Хлопці боролися. Ми вивчили можливості одеської команди і нарешті ми зуміли втілити в життя набутий досвід і перемогти», - сказав після гри головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Це вже третя перемога лучан у Суперлізі. У турнірній таблиці лучани все ще залишаються на останньому місці. Нагадаємо, у минулому матчі волиняни вдома поступилися МБК «Миколаїв».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДВОЄ ГРАВЦІВ БК «ВОЛИНЬБАСКЕТ-WOG» УВІЙШЛИ ДО ЗБІРНОЇ ТИЖНЯ СУПЕРЛІГИ

Найрезультативнішими гравцями матчу стали Микола Полюляк («Волиньбаскет») – 17 очок, Іван Тимощук («Волиньбаскет») – 16 очок, Михайло Волчанов («БІПА») – 14 очок. Зазначимо, що Тимощук організував вісім результативних передач у грі.

«Ми довго йшли до цієї перемоги. Ми впоралися з лідерами суперника. Це нам не вдавалося у минулі ігри. З Одесою ми зуміли зупинити Дмитра Ходова, Кристофера Картера, Євгена Ткаченка. Це і було запорукою успіху. Плюс виграли підбір, значить добре билися в захисті, кидались за м’ячами на підлогу. Завдяки наші великій самовіддачі перемога дісталася нам», - прокоментував гру Іван Тимощук.

«Ми не налаштувалися належним чином. Я попереджав команду, що поранений звір вдвічі небезпечніший. Команді немає чого втрачати, вона ж на останньому місці. Можливо, ми не достукалися до гравців. В середині сезону бувають такі ігри. Ми дуже багато промазали м’ячів під кільцем. Сьогодні просто не наш день. Гравці були зажаті, не було емоцій, не було іскри в очах», - розповів головний тренер БК «БІПА» Вадим Пудзирей.

Наступну гру лучани зіграють в Южному проти місцевого «Хіміка». Матч розпочнеться у п’ятницю, 29 січня, о 14:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus