USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Суперником України в плей-офф буде Росія, Франція, Португалія або Греція

15 Жовтня 2009 12:08
Збірна України з футболу у стикових матчах за вихід у фінальну частину чемпіонату світу-2010, швидше за все, буде несіяною. А це означає, що суперником підопічних Михайличенка, за рейтингом, буде Росія, Франція, Греція або Португалія, - повідомляють «Волинські Новини».
Підсумковий розподіл других місць:
1-2. Росія та Греція - по 16 очок
3-4. Україна та Франція - по 15
5. Словенія - 14
6-7. Португалія та Боснія і Герцеговина - 13
8. Ірландія - 12
Норвегія - 10
Як і очікувалося, дев\'ятою зайвою стала збірна Норвегії.
Перед жеребкуванням команди будуть посіяні згідно з рейтингом FIFA/Coca-Cola, який буде оприлюднений 16 жовтня. Але навряд збірній Україні вдасться обійти Португалію або Грецію, щоб стати сіяною, - констатує сайт Чемпіон.
Остаточно останній суперник українців на шляху до фінального етапу ЧС визначиться у жеребкуванні, яке відбудеться в понеділок, 19 жовтня, у штаб-квартирі ФІФА в Цюриху.
Довідково:
Дев\'ять європейських команд, які вже вибороли путівки на мундіаль, посівши перші місця в групах, - Данія, Швейцарія, Словаччина, Німеччина, Іспанія, Англія, Сербія, Італія та Нідерланди.
Збірна Словаччини пробилася до фінальної частини чемпіонату світу з футболу вперше в історії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дмитро Тимощук (Погляд Патріота) Показати IP 15 Жовтня 2009 14:01
Є варіант що ФФУ молиться про такого суперника, як Греція. Але українці хочуть двобою з росіянами, хоча серед можливих суперників наряду з французами це мабуть все-таки непрохідний варіант. А от збірна Португалії непередбачувана. Чекаємо на жеребкування

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus