USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Система фізичного виховання учнів та студентів потребує реформ

9 Грудня 2008 18:06
Сьогодні, 9 грудня, під час семінару-наради «Удосконалення систем фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи в навчальних закладах області» говорили про необхідність реформувати систему фізичного виховання учнів та студентської молоді, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами проректора з наукової роботи Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолія Цьося, потрібно змінювати зміст фізичної освіти. «Нині з’явилися цікаві для дітей види рухової активності», – зазначив пан Цьось.
Крім того Анатолій Цьось наголосив на необхідності вдосконаленні організації роботи спеціальних медичних груп у навчальних закладах області. Він запропонував видати збірник, у якому була б інформація для вчителя про основні хвороби, та вправи, які дозволяються та забороняються.
«Навіть якщо спецгрупи створені, то у переважній кількості закладів Волині вони не працюють. Нам потрібно не тільки звільнити дитину від навантажень, але і сприяти її реабілітації», – зауважила лікар з гігієни дітей та підлітків Луцької міжрайонної санепідемстанції Марія Білоножко.   
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
гость Показати IP 9 Грудня 2008 19:41
а что только эта система требует изменений? У Украины только два пути: 1) взорвать парламент и начать все заново 2) дальше продолжать тонуть в болоте, наблюдая как 400 ублюдков из парламента продают и разворовывают все что еще осталось нетронутым

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus