USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Так би в Прем'єр-лізі: «Волинь» перемогла 11:1. ФОТО

21 Жовтня 2013 23:09
Луцька «Волинь» зіграла черговий товариський матч у райцентрі Волині задля популяризації футболу в області. Цього разу підопічні Віталія Кварцяного зустрілися в Камені-Каширському із місцевим ДОФ «Арбо».

Матч викликав підвищений ажіотаж в місцевого люду. Вболівальники заповнили місцевий стадіон і щирими оплесками зустріли усіх гравців і тренерів команд, підтримували і своїх, і приїжджих футболістів упродовж усієї гри, повідомили у прес-службі лучан.

Після стартового свистка «волинянам» знадобилося трохи часу, щоб звикнути до поля і вже до 20 хвилини Бабатунде оформив дубль. Його приклад підхопив Селін і рахунок став 0:4. Останнім у першому таймі забив Щедрий, реалізувавши вихід сам на сам.

У перерві головний тренер гостей Віталій Кварцяний нагородив команду-переможця першості району із футзалу, а також відповів на запитання журналістів. «Ми раді бути сьогодні в Камені-Каширському, грати в присутності такої численної аудиторії. Ми продовжуємо грати на місцях, нам подобається приїздити в гості в невеличкі міста Волині, адже тут живуть наші вболівальники. Керівництво «Волині» хотіло б приділяти більше уваги саме розвитку футболу на місцях», - сказав Віталій Кварцяний в коментарі журналістам.

На другий тайм традиційно для «Волині» вийшов новий склад, який забив господарям ще шість голів, пропустивши лиш одного разу. Вразили ворота «Арбо» двічі Козьбан та Хомченко і по одному разу Мемешев і Никитюк. У результаті перемога «Волині» 11:1.

Склад «Волині» у першому таймі:
Літовченко (Шеліхов, 30) – Сімінін (капітан), Масло, Годований, Шіш – Скоба, Гошкодеря – Бабатунде, Щедрий, Шумахер – Селін

Склад «Волині» у другому таймі: Шеліхов (Неділько, 60) – Карасюк, Нємчанінов, Харченко, Задерецький – Коблюк, Бікфалві – Мемешев, Хомченко, А.Никитюк – Козьбан.














Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
відвідувач Показати IP 22 Жовтня 2013 00:10
Тож мусили приїхати в Камінь оскільки вони зареєстровані в районі як платники податку. Напевно місцеві пробачили який там штраф на керівника клубу за несвоєчасно поданий звіт в Податкову. Можливо податкову і розформували тільки через те, що Волинь не може розрахуватися з податками в цьому районі то їх віддали в Ратно.
Болєльщик Показати IP 22 Жовтня 2013 09:13
То всьо харашо, але, щоб команда аматорів забивала гол команді професіоналів, щось тут не так...
Болєльщіку Показати IP 22 Жовтня 2013 10:03
Якби ти випхав свого зада на футбол, то побачив би. що Неділько аж з воріт втікав, щоб дати забити місцевому хлопцю, який перед цим три рази бив повз ворота, коли "Волинь" розступалася, аби "Арбо" забила. Ото хлопці з четвертої спроби й влучили. Там пацанюра вийшов геть зелений, колінка трусилися...
Болєльщик до Болєльщіку Показати IP 23 Жовтня 2013 11:25
Те, що ти випхав свій зад - це дуже добре, а от те, що Неділько "аж з воріт втікав, щоб дати забити місцевому хлопцю, який перед цим три рази бив повз ворота, коли "Волинь" розступалася, аби "Арбо" забила" це погано - пофесіонали так не грають, чи може рахунок у матчі вже був визначений ще до початку гри?
SET Показати IP 22 Жовтня 2013 10:15
Фотозвіт просто "супер", фотографували "на коліні" 1,3 мегапіксельною камерою з телефону)))
Баннед Показати IP 22 Жовтня 2013 10:17
О так пора заявляться в чемпионат области - тут хоть получается что-то, а то в Премьерке - ну никак...
Іванка Показати IP 22 Жовтня 2013 12:01
Хто з цих двох команд - команда професіоналів??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus