USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Тайсон: Клички - нудні українці, які нікому не цікаві

10 Червня 2013 17:36
Британський важковаговик Тайсон Ф'юрі видав чергову порцію неприємних відгуків у бік братів Кличків.

Боксер переконаний, що бої наших чемпіонів нікому не потрібні, а найголовнішою подією у світі боксу буде його бій зі співвітчизником Девідом Хеєм, - пише ТСН. Про СПОРТ.

«Всі хочуть побачити цей бій. Забудьте про братів Кличків, цих нудних українців - вони нікому не цікаві. Найбільший бій в світі боксу в усіх вагових категоріях - це бій між мною і Хеєм», - заявив Тайсон в коментарі iFilm London.

Він додав, якщо цей бій таки відбудеться, то це буде найграндіозніше подія в історії британського боксу.

Окрім того, Ф'юрі не зміг стриматися, щоб не похвалити себе любого. «На цій планеті ніколи не було такого боксера, як я. Ніколи не було боксера зростом 206 см, який вміє боксувати, битися, рухатися, працювати в обох стійках, і який, до того ж, дуже гарний і сексуальний. У мене є все», - резюмував Тайсон.

Нагадаємо, що Хей через травму відмовився від бою з німцем Мануелем Чарром, який планували на кінець червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ded Показати IP 10 Червня 2013 17:45
Черговий балабол, який ще не заробив по щам від Кличків
***** Показати IP 10 Червня 2013 21:53
дед. ти в боксі як я в балеті. те що клочки собі проплачують перемоги це давно всім зрозуміло тому це шоу навіть не варто дивити. а вислови ще одного нікому невідомого бійця це просто піар для клочків
Богдан Показати IP 10 Червня 2013 23:57
Хоч і балабол, але діло каже... Клички цікаві тільки у Європі... А під їхні бої засинати дуже добре...
Корінний лучанин Показати IP 11 Червня 2013 10:15
Рано чи пізно Клички покинуть ринг і тоді 100% будуть говорити, ЯК ЇХ НЕВИСТАЧАЄ !!! ПРОСТО ВСІ ВЖЕ ЗВИКЛИ ДО ПЕРЕМОГ! Пригадайте бій Кличка з поляком, який приймав заборонені пігулки. Спочатку не визнавав, а потім ПРИЗНАВСЯ під тиском доказів єкспертизи. Зрештою, побачимо ще бій з Поветкіним.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus