USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Бій Тайсон – Джонс завершився нічиєю: розлючений Майк зі скандалом покинув ринг

29 Листопада 2020 09:58
У ніч з 28 на 29 листопада відбувся виставковий бій, де на одному ринзі зустрілись Майк Тайсон та Рой Джонс-молодший. Судді не змогли вирішити, хто виявився сильнішим та сигналізували про нічию.

Легенди боксу вийшли на ринг у Лос-Анджелесі на зірковій арені «Стейплс-центр». Вже з першого раунду Тайсон взяв лідерство на ринзі та більше атакував. Джонс же вибрав тактику «другого номера» та намагався викидувати удари у відповідь, пише 24 канал.

Скандальне рішення суддів

Хоча Тайсон та Джонс вже вікові боксери, обидвом поза 50 років, але бій був настільки інтенсивним, що цій швидкості можуть позаздрити багато молодих спортсменів.

Майк та Рой провели на ринзі весь 8-раундовий поєдинок. Після його завершення суддівські записки мали вирішити долю спеціального пояса.

Але тут сталось щось дивне. Судді не змогли вирішити, хто виявився сильнішим та сигналізували про нічию. Боксери були розлючені таким рішенням, особливо своє невдоволення показував 54-річний «Залізний Майк».

Рішення оголошував навіть не конферансьє, яким був легендарний Майк Баффер. Журналіст, який брав інтерв’ю після бою, оголосив нічию.

Майк зі скандалом покинув ринг, він вилаяв усіх і пішов після закінчення бою. За поєдинок Тайсон повинен отримати гонорар у сумі 10 мільйонів доларів. А от його суперник у тричі менше – 3 мільйони доларів. Більша частина грошей піде на благодійність.
Як завершились інші поєдинки

Майк Тайсон – Рой Джонс – DRAW

Джейк Пол – Нейт Робінсон – KO 2/6

Баду Джек – Блейк Маккернан – UD 8

Джемейн Ортіс – Сулейман Сегава – KO 7/8

Едвард Васкес – Ірвін Гонсалес – SD 8

Джо Кусумано – Грегорі Корбін – KO 6/8

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Богдан Сташинський Показати IP 29 Листопада 2020 13:54
" Мастерство не пропьешь !!! " - браво Майк !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus