USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Тренер луцької «Волині» складав сесії разом із Андрієм Шевченком

12 Листопада 2013 16:55
Старший тренер «Волині» U-19 Ярослав Комзюк отримав у київському Домі футболу тренерський диплом «А». Під час піврічного курсу навчання колишній захисник «Волині», а нині один із її наставників пройшов чималі випробування: п’ять сесій із теоретичними та практичними заняттями.
- Ми вивчали і футбольні дисципліни, і медицину, і психологію, і фізіологію, - розповідає клубній прес-службі Ярослав Комзюк. – Це дуже важливі дисципліни, які навчають дотримуватися у тренерській роботі певних навантажень, планувати роботу команди… Все було дуже серйозно, адже всі учні вели конспекти, писали реферати, складали сесії. Більшість теоретичного матеріалу я брав на основі нашої команди U-19. Мали ми й практичну частину іспитів. На стадіоні ім. Баннікова показували навички проведення тих чи інших тренувальних вправ у групі гравців.
- Ярославе, ти відразу отримав ліцензію «А», оминувши навчання на ліцензію «Б»…
- Справа в тому, що для колишніх футболістів, які відіграли щонайменше п’ять сезонів у вищій лізі, дія відповідна пільга. Ми можемо відразу вивчитися на цю категорію.
- Хто були ваші «однокурсники» у навчанні і викладачі?
- Чимало відомих футбольних прізвищ. Навчався разом із Шевченком, Венглинським, Кернозенком, Єсіним, Пєстряковим… А іспити приймали такі відомі спеціалісти як Бузник, Іщенко, Морозов, Догадайло
Вітаємо Ярослава Комзюка із отриманням диплому і нагадаємо, що в Україні тренерська ліцензія «А» дає можливість працювати помічником головного тренера клубу Прем`єр-ліги і бути головним тренером в команді першої ліги. Крім того, власник диплому категорії «А» може претендувати на отримання диплому категорії PRO.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 12 Листопада 2013 23:48
Шевченко - це той баран, що біля Королевської екав під час останніх парламентських виборів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus