USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Тріумф луцьких спортсменів-велосипедистів

23 Травня 2014 08:00
Семеро велосипедистів з Луцька привезли з всеукраїнських змагань 12 медалей.

Так, з 15 по 19 травня у Львові відбулися кубок України та чемпіонат України серед різних вікових категорій з велосипедного спорту на треку.

Волинську область на цих відповідальних змаганнях представляли сім луцьких спортсменів з велоспорту. Наші спортсмени показали хороші результати, завоювавши дванадцять призових медалей, - повідомили у комітеті з фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Зокрема, дві «золоті» та дві «срібні» нагороди здобула майстер спорту України міжнародного класу, член національної збірної команди України, Олена Цьось. Двічі переможцем та «срібним» призером змагань став член національної збірної команди України, студент Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Андрій Сач.

Три медалі різних ґатунків - в активі члена національної збірної команди України, студентки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки Марії Терещук. «Бронзовими» призерками у командній гонці на дистанції 4 кілометра стали майстер спорту України, член національної збірної команди України, студентка Луцького коледжу рекреаційних технологій та права Діна Гордіюк та кандидат в майстри спорту України, студентка Луцького педагогічного коледжу Анастасія Стирко.

Готували спортсменів до змагань – заслужений тренер України Віктор Ковальов та тренер-викладач вищої категорії Валентина Матвійчук-Жолнач.

Бажаємо подальших успішних виступів нашим спортсменам на європейській та світовій арені.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus