USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Троє гравців «Волині» викликані до збірної України

19 Березня 2009 12:47
Як відомо, «Волинь» має численне представництво у юнацьких збірних України різних вікових категорій і гравці луцького клубу достатньо часто залучаються під синьо-жовті кольори. Про це 19 березня повідомляють «Волинські Новини».
Приємно, що нещодавно до «Волині» надійшло чергове повідомлення про виклик відразу трьох футболістів до збірної U-18 (гравці 1991 року народження), котра з 24 по 31 березня в рамках підготовки до кількох важливих міжнародних турнірів проводитиме тренувальний збір у Нікополі.
Як інформує сайт ФК \"Волинь\", щоправда волиняни, а це захисник Павло Циркуненко, півоборонець Роман Карасюк та форвард Євген Павлов, працюватимуть у складі національної команди всього лиш кілька днів, адже 30 березня «Волинь» гратиме перший календарний матч весняної частини першості.
Власне кажучи, саме на прохання тренерів збірної цей матч і було перенесено на один день пізніше, аби лучани мали змогу якомога довше перебувати у їхньому розпорядженні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus