USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Цей рік був чи не найкращим для легкої атлетики Волині, - Чикида

30 Листопада 2016 09:01
За спортивним результатами 2016 рік назвали чи не найкращим для волинської легкої атлетики. Про результати і підсумки спортивного року говорили 29 листопада у Луцьку під час чергової конференції Федерації легкої атлетики Волинської області. Тридцять один її делегат ухвалив декілька важливих рішень, які вплинуть на розвиток цього виду спорту в області, - інформують у прес-службі ФЛАВО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФЛАУ РАТИФІКУВАЛА НАЦІОНАЛЬНІ РЕКОРДИ, ВСТАНОВЛЕНІ НА АВАНГАРДІ

Передусім заслухано звіти Президента ФЛАВО Володимира Рудюка, старшого тренера ФЛАВО Петра Чикиди, голови суддівського комітету Володимира Яловика.

Володимир Петрович зупинився на найбільш значущих подіях звітного року, зупинившись окремо на організації змагань, розвитку інфраструктури, залученні партнерів федерації до її проектів, організаційній роботі, перезавантаженні роботи ФЛАУ та майбутній співпраці із ФЛАВО із місцевою владою. У цьому сенсі слід зупинитися на перших за три роки міжнародних легкоатлетичних змаганнях, які відбулися в Україні, зокрема в Луцьку – матчевій зустрічі Україна-Білорусь-Туреччина, національному чемпіонаті України, тренувальних зборах національних збірних, появі стадіону у Нововолинську та підтверджених нових проектах на 2017 рік.



Петро Чикида відзначив, що суто за спортивним результатами 2016 рік був чи не найкращим для волинської легкої атлетики. «Чотири учасники Олімпійських Ігор, декілька десятків «збірників» національних команд та рекордна кількість очок, завойованих нашими атлетами – це результати, які заслуговують на повагу», - вважає Петро Васильович.

Перший віце-президент ФЛАВО Володимир Яловик зупинився на питаннях удосконалення організації змагань, зокрема на аспекті роботи суддів.

Присутній на конференції начальник відділу з питань фізкультури і спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин проаналізував співробітництво Федерації та обласної влади та обсяг фінансування легкої атлетики з обласного бюджету у 2017 році, а також на необхідності створенні дієвих осередків спорту в районах.



Одним з рішень Конференції було прийняття рішення про приведення діючого Статуту ФЛАВО у відповідність до вимог останніх змін в законодавстві, що стосуються громадських організацій.

Для більш ефективної роботи ФЛАВО делегати здійснили своєрідне перевантаження роботи її виконавчих структур. Йдеться, зокрема, про Комісію змагань, яка отримала свого голову – Володимира Яловика, а також членів комісії – Петра Чикиду, Наталю Морозову, Олега Вегнера, Андрія Булковського, які відповідатимуть за певні напрямки роботи.

Уточнено напрямки і принципи діяльності тренерської ради ФЛАВО, яка формуватиме склад збірних команд області, що прийматимуть участь у всеукраїнських змаганнях. «Нині понад сто атлетів є членами збірних різних вікових груп, відтак є необхідність ефективно курувати роботою із організацією виїздів спортсменів на змагання», - розповів Володимир Рудюк.

Очолив цей орган Петро Чикида, до комісії увійшли (відповідно до профільних видів) Олег Вегнер, Роман Черкашин, Микола Калитка, Олександр Козлович, Андрій Данилюк.

Крім того, делегати конференції затвердили обласний Календар змагань на 2017 рік, у якому враховано побажання та ініціативи усіх районів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus