USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимощук провів день у Мюнхені

24 Червня 2009 14:14
Нещодавно Анатолій Тимощук і його дружина Надія приземлилися у Мюнхені на борту літака компанії Люфтганза LH 3225. Пізніше вони зупинилися в 5-зірковому готелі Мандарін Орієнталь у центрі міста. Про це 24 червня повідомляють «Волинські Новини». 
Українська зірка пережив нескінченну церемонію проводів у Санкт-Петербурзі, але був повністю розслаблений. Незважаючи на негоду, що наближається, Анатолій з Надею піднялися на терассу на даху люксусного готелю.
«Така ж погода, як удома», – помічає опорний півзахисник, розглядаючи похмуре небо. Надя світиться від щастя: «Мюнхен – прекрасне місто. Приємно тут знаходитися».
Також вони вже обрали для себе місце проведення відпустки і того ж дня вилітають на середземноморський острів. До 1 липня з початком тренувань Баварії обидва будуть знову в Мюнхені.
У неділю в петербурзькому аеропорту Пулково-2 пройшли проводи колишнього капітана Зеніту Анатолія Тимощука, який відлетів до Німеччини.
Нагадаємо, український футболіст Анатолій Тимощук продовжить свою кар’єру в німецькій Баварії, – пише Корреспондент.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus