USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тимощук провів паралель між собою і Обамою

23 Січня 2009 17:12
На зборі в Дубаї капітан «Зеніта» заявив про те, що залишається в команді як мінімум до літа. Про це 23 січня  повідомляють «Волинські новини». 
«Якщо чесно, церемонію не дивився, але до чого ви хилите, здогадуюся: адже нинішній президент США – 44-й по рахунку. А це мій номер. Його історію ви, напевно, пам’ятаєте: у «Шахтарі» я грав під четвіркою, але в «Зеніті» вона виявився зайнятою. Тоді до донецької цифри додалася пітерська – і вийшов мій нинішній ігровий номер, який був і, сподіваюся, залишається щасливим. Як і число чотири саме по собі», – розповів Тимощук. «Зараз точно можу сказати тільки те, що до нинішнього літа, тобто до відкриття наступного трансферного вікна, я – гравець «Зеніта». І, як завжди, буду віддавати всі сили і вміння своїй команді», – зізнався він. «Є певні зацікавлекння «Зеніта», є певне зацікавлення до мене з боку інших європейських команд, називати які зараз не актуально. У підсумку все може виявитися  залежним від того, наскільки наполегливо ці клуби будуть вести переговори. Причому як зі мною, так і з «Зенітом», – зазначив українець. Про клуб, де найімовірніше опиниться Тимощук після «Зеніта», він розповів так: «Баварія». З усіх вона виявила найбільшу наполегливість в тому, щоб мене придбати. Мюнхенці почали переговори ще влітку минулого року, напередодні матчу на Суперкубок з МЮ». «Вважаю, що, будучи професіоналом, потрібно поважати будь-який клуб, у якому ти працюєш. При цьому головне полягає в тому, що кожен гравець у першу чергу повинен підпорядковувати свої зацікавлення зацікавленням команди. У плані ігрової дисципліни. А потім вже думати про себе», – розповів Анатолій Тимощук. «Мене в «Зеніті» все за великим рахунком влаштовує. Тут дуже хороший колектив, відмінні вболівальники, сформувалася прекрасна команда, яка працює під керівництвом одного з найкращих фахівців у Європі. Ви тут, в Дубаї, і самі можете бачити, з яким прекрасним настроєм всі працюють на першому зборі. І жартів вистачає, і робота йде повним ходом», – зізнався Тимощук. Раніше Анатолій Тимощук заявляв про намір залишитися в петербурзькому клубі як мінімум до літньої трансферної кампанії, – пише Кореспондент.net.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus