USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Тимощук зіграє з «Фіорентиною»

18 Грудня 2009 14:58
Український півзахисник «Баварії» Анатолій Тимощук продовжить єврокубкову весну у Лізі Чемпіонів проти італійської «Фіорентини». Такі результати жеребкування 1/8 фіналу турніру у швейцарському Ньоні.
Клуб Дмитра Чигринського «Барселона» отримала у суперники німецький «Штутгарт». Нагадаємо, український захисник не має права брати участь у матчах турніру.
Перші матчі відбудуться 16 та 24 лютого, матчі-відповіді 9 та 17 березня – інформує Чемпіон.
Результати жеребкування:
«Штутгарт» - «Барселона» «Олімпіакос» - «Бордо» «Інтер» - «Челсі» «Баварія» - «Фіорентина» ЦСКА - «Севілья» «Ліон» - «Реал» «Порту» - «Арсенал» «Мілан» - МЮ
Переможці груп могли вийти на команди, що посіли другі місця.
Переможці груп: «Бордо» (Франція), «Реал» (Іспанія), «Челсі» (Англія), «Фіорентина» (Італія), «Барселона» (Іспанія), «Севілья» (Іспанія), «Арсенал» (Англія), «Манчестер Юнайтед» (Англія).
Команди, що посіли другі місця: «Баварія» (Німеччина), «Мілан» (Італія), «Порту» (Португалія), «Ліон» (Франція), «Інтер» (Італія), «Штутгарт» (Німеччина), «Олімпіакос» (Греція), ЦСКА (Росія).
На стадії 1/8 фіналу виключені зустрічі команд із однієї країни, а також команд, що виступали в одному квартеті на груповій стадії.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 18 Грудня 2009 22:39
Буду вболівати за ЦСКА. За єдину пострадянську команду. Ну і звичайно за Барсу і Баварію. Головне, що Тимоха грав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus