USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимощук змушений шукати і купувати квитки на матч Україна - Греція

17 Листопада 2009 10:56

Півзахисник національної збірної України Анатолій Тимощук змушений самостійно шукати і купувати квитки на матч Україна - Греція. Крім того, ціни навіть для нього є високими. Про це 17 листопада повідомляють «Волинські новини».
«Наразі склалася така ситуація, що я змушений шукати і купувати квитки самостійно. Зараз немає жодної квоти ні для футболістів, ні для їх родин і рідних. Хоча зазвичай на матчі як збірної, так і клубів, за які я грав, було передбачено якусь мінімальну кількість - від двох до п\'яти», - сказав півзахисник.
«Ціни досить високі. Напевно, найвищі за всю історію національної збірної. Ні я, ні будь-який інший футболіст нашої команди не хоче, щоб збірна лишилася без підтримки в найвідповідальніший момент. У Донецьку хотів би бачити повний стадіон, бо знаю, як уболівальники можуть і вміють «заводити» свою команду», - додав спортсмен.
«Наша спільна мета - домогтися права вийти на чемпіонат світу, а для цього кожен зі свого боку повинен зробити все можливе. Зокрема потрібно зробити так, щоб матч побачили з трибун максимальна кількість людей», - заявив футболіст в інтерв\'ю газеті «Спорт день за днем».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Розочка Показати IP 17 Листопада 2009 11:19
Отож бо, давно пора доступними зробити квитки на футбол, бо не з нашими зарплатами підтримувати українських футболістів.І взагалі спорт...
Дмитро Тимощук Показати IP 17 Листопада 2009 11:47
наші де хочеш і на чому хочеш зароблять гроші
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 12:45
to Дмитро Тимощук - це звичайно ж так, але за такий класний стадіон як "Донбас Арена" думаю хоча б раз варто віддати і по максимуму. Адже, дивитись кіно у луцькому "Промені" бажаючих немає - їдемо в рівненський "Кінопалац", а як футбол, то можна і за копійки подивитись? Якщо послуги високі, то і плата відповідна.
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 16:25
"Донбас Арена" гарний стадіон і зрозуміло, що ціни мають бути вищими, але ж не настільки. Я не думаю, що напівпорожні трибуни стануть стимулом для футболістів. І де ж тоді правда? Про що думають чиновники? Про заробіток великих грошей чи про вихід збірної на ЧС. Що зараз важливіше? А підтримка дуже потрібна. Треба греків просто розчавити тиском з боку трибун і тоді нашим гравцям буде легше виконати своє завдання. Україно, вперед!!!
alex Показати IP 18 Листопада 2009 07:51
Поки суркісята при владі, не буде порядку в українському футболі. Згадайте, вони починали з шуб. А до чого зараз дійшли?
Дмитро Тимощук Показати IP 18 Листопада 2009 10:40
2 alex: суркіси при владі залишаться, це їх бізнес і нікому вони його не віддадуть. це так само як з трансляцією матчу Греція - Україна, там вони чимало заробили
Таня Показати IP 18 Листопада 2009 21:15
До Куратор: По максимуму? 8 тисяч гривень це нормально? За воротами від 200 до 400. Згідна, справжні фони гроші знайдуть і не пошкодують, але чи позитивно це відобразиться на їхніх сім"ях?
alex Показати IP 19 Листопада 2009 07:22
Ну що, звершилося. Я рахую, на 90% тут вина тренера. Не підвів команду до цієї гри, не налаштував на боротьбу. В цій поразці є один позитивний момент, НАКІНЕЦЬ виженуть бездарного тренера Михайличенка, хоча потрібно було його виганяти після гри з Білорусами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus