USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Тимощука не запросили до збірної України

9 Лютого 2009 15:44
Олексій Михайличенко розповів про підготовку збірної України до турніру на Кіпрі. Про це 9 лютого повідомляють «Волинські Новини».
«Спочатку ми планували викликати 24 гравці, але зрозуміло не обійшлося без проблем. Буквально вчора одержав пошкодження Андрій Шевченко, і він не зможе приїхати. Також ми не викликали Олега Гусєва, функціональні кондиції якого не дотягують до рівня збірної. Через травми відсутні Григорій Ярмаш, Станіслав Богуш і Олександр Кучер. Але ми не робимо з цього проблеми. І взагалі не слід говорити, що у нас немає з кого вибирати –  кандидати є», – зазначив пан Михайличенко.
Як інформує УНІАН, зараз у розташуванні збірної знаходяться 14 осіб. Динамівці приєднаються до команди на Кіпрі, Євген Левченко і Воронін з Тимощуком поки поза командою. У збірну повернувся Рустам Худжамов і вперше викликали Павла Пашаєва.
За словами Олексія Михайличенка, ці два матчі будуть дуже важливими для збірної. «Безглуздо стверджувати, що ми награватимемо основний склад зараз. Важливо, щоб хлопці знову відчули себе в колективі збірної, повернули ігрові зв’язки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 16:19
Вот дибилы те хто придумал название статьи
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 18:03
Инфу проверяйте - знатоки! Тимоха приедет в сборную на Кипр!!!
Анонім Показати IP 9 Лютого 2009 19:31
точно дебилы!
Анонім Показати IP 11 Лютого 2009 15:19
Журналісти з цього сайту люблять тільки жовту пресу...))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus