USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Тимощуку бракує у збірній Вороніна

12 Серпня 2009 19:05
Півзахисник мюнхенської Баварії і збірної України розповів про Вороніна і нову команду. Про це 11 серпня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Корреспондент, зокрема Анатолій Тимощук розповів, що збірній бракує форварда Андрія Вороніна. «Я з ним нещодавно розмовляв. Зрозуміло, мені не вистачає в збірній мого товариша, але питання щодо визначення переліку гравців збірної – прерогатива тренерського штабу. Отже, нічого з цього приводу сказати не можу», – зазначив пан Тимощук.  
Також Анатолій Тимощук прокоментував нинішню ситуацію в «Баварії» та травму Ван Боммеля: «Я не знаю, наскільки серйозна ця травма. Тому тут складно про щось говорити. Можу сказати одне: незалежно від обставин, я робитиму все можливе для того, щоб дійсно отримати шанс заявити про себе як про гравця основного складу Баварії. А Ван Боммелю перед від\'їздом до Києва я побажав швидкого одужання», – сказав він.
Щодо ситуації з Рібері футболіст зазначив: «Про це багато, чого пишуть, але щодо ситуації всередині команди не можу сказати абсолютно нічого. Останнім часом Рібері намагався розпочати тренування в загальній групі, але мав певний дискомфорт у зв’язку з недавньою травмою. Думаю, що коли він остаточно відновиться і зможе повноцінно тренуватися, це буде великим плюсом для команди». 
Як повідомлялося раніше, півзахисник Анатолій Тимощук не переймається із приводу висловів головного тренера Луї ван Гала, який заявив, що не бачить у стартовому складі українського футболіста, якого придбали влітку в Зеніту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus