USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У контрольному поєдинку «Волинь» зіграла внічию з «Вересом»

19 Липня 2016 10:07
«Волинь» 18 липня провела останній контрольний поєдинок перед стартом нового чемпіонату. Суперником лучан став рівненський «Верес», а сам матч проходив у Рівному за підвищеної уваги з боку місцевої публіки та бойового настрою ультрас обох клубів, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

Гра, на радість глядачів, видалася доволі видовищною, з високими швидкостями та достатньою кількістю гострих моментів поблизу воріт обох команд. Перший тайм пройшов хоча й за ігрової переваги волинян, котрі не використали ряд гарних моментів для взяття воріт, в тому числі й пару виходів сам на сам з кіпером. Втім, господарі також у боргу не залишалися і кілька разів суттєво загрожували воротам Кичака. Однак, на перерву суперники пішли за нулів на табло.

Після відпочинку, «Волинь» відчутно додала і після тривалого натиску досягла бажаного на 67-й хвилині. Після порушення поблизу карного майданчика Богданов потужно пробив зі штрафного, воротар не зумів справитися з м’ячем, той відскочив до Горопевшека, який головою переправив круглого в сітку. Та на 74-й хвилині гри господарі, які прагнули відігратися, таки досягли свого й у контратаці Ралюченко зрівняв рахунок.

Кінцівка матчу пройшла під диктовку «Волині», гравці якої принаймні тричі були зобов’язані забивати вдруге, однак гра так і завершилася внічию – 1:1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus