USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі відбувся чемпіонат Західної України з пауерліфтингу

3 Березня 2017 08:00
Участь у чемпіонаті взяли близько 90 спортсменів з Волинської, Львівської, Київїської, Рівненської та Вінницької областей, повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Атлети змагалися в особистому і командному заліках. Загалом зареєструвалося 4 команди – "ArenaFitness" (Ковель), "Львівські леви" (Львів), Турійська ДЮСШ (Турійськ) та "BODY MASTER" (Ковель).

"Ми організовуємо такі заходи, насамперед, для того, щоб активно залучити молодь до занять спортом, зміцнити їх здоров'я. І загалом розвинути такий вид спорту як пауерліфтинг. До речі, ці змагання стали останнім етапом відбору спортсменів для участі в чемпіонаті України з пауерліфтингу", – зазначив голова організаційного комітету змагань Віталій Заєць.

У рамках змагань учасники мали змогу випробувати сили у двох категоріях – віковій (13-19 років, 20-23 роки, 24-39 років, 40+ років) та ваговій (жінки: до 56 кг. і 56+ кг., чоловіки: до 60 кг., 67,5 кг., 75 кг., 82,5 кг., 90 кг., 100 кг. і 100+ кг.). Серед них були не тільки кандидати в майстри спорту, неодноразові чемпіони України, переможці міжнарод¬них змагань. Хорошу фізичну підготовку, наполегливість, а також високу майстерність продемон¬стрували й спортсмени-аматори.

"Вже три роки поспіль я є членом федерації Ukrainian Powerlifting Committee. І попри свою хворобу, цукровий діабет, є кандидатом у майстри спорту з жиму лежачи. Я не залишаю спорт, а навпаки, хочу здобувати усе нові і нові перемоги. А в цьому мені допомагає тренер Віталій Заєць, за що йому дуже вдячний. Хочу відзначити, що чемпіонат Західної України пройшов на високому рівні. Сподобалася злагоджена робота суддів й асистентів, підтримка глядачів. Я отримав неабиякий досвід", – ділиться враженнями учасник змагань Андрій Слободяник.

Окремо було виділено час і на семінар від майстра спорту міжнародного класу з пауерліфтингу Юрія Костенка. Слухачі мали можливість детально розглянути технічні аспекти цього виду спорту, проаналізувати найпоширеніші помилки, а також поставити запитання.

Проходив чемпіонат у напруженій і цікавій боротьбі. Жоден атлет не хотів поступатися. Так, згідно з підсумками змагань переможців було аж 84!

У загальнокомандному заліку І місце здобула "Arena Fitness" (Ковель), ІІ місце – "BODY MASTER" (Ковель), ІІІ – Турійська ДЮСШ.

По закінченню змагань призери були нагороджені кубками, медалями, сертифікатами та цінними призами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus