USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку - хокейний турнір «Соколята» пам’яті В’ячеслава Хурсенка

29 Квітня 2017 17:08
Турнір пам’яті волинського співака, композитора В’ячеслава Хурсенка зібрав 5 команд, які змагаються за першість. Цього року на лід вийшли спортсмени 2005-2006 років народження.

Змагання тривають із 28-го по 30 квітня. Участь у них беруть такі команди: «Спарта» (Луцьк), «Сокіл» (Київ), «Лавина» (Дніпро), «Патріот» (Вінниця), «Калуський легіон» (Калуш).

Розпочали офіційне відкриття турніру з пісні В’ячеслава Хурсенка «Соколята». Під час цього учасники познімали шоломи та схилили голови, аби віддати шану покійному.

Зауважимо, що ці змагання відбуваються завдяки підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Керівник програми «Волинь спортивна» Олексій Сорокун побажав учасникам спортивного росту та подякував батькам за те, що долучають дітей до фізичної культури.

«Мені приємно сьогодні бути поряд з вами. Незважаючи на те, що тут холодна арена, я впевнений, відбудуться гарячі баталії. За дорученням засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Петровича Палиці дякую усім, хто долучився до заходу. Особливо дякую батькам, які прививають дітям любов до спорту, фізичної культури. А вам, шановні гравці, бажаю перемог та щоб за кілька років ви представляли нашу національну збірну й відстоювали честь України на Олімпійських іграх», - наголосив Сорокун.
Відкриваючи турнір, перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад зауважив, що міськрада докладатиме зусиль, аби хокей в Луцьку набирав все більших обертів.

«Усім учасникам змагань бажаю хороших результатів та перемог. А тим, хто не зможе здобути першість, бажаю впевнено йти до наступних спортивних вершин. Сьогоднішні змагання це - черговий етап у формуванні професійних спортсменів. Тому дякую Федерації хокею Волинської області, в особі Юрія Савчука, завдяки йому це спортивне свято відбувається. Я надіюся, що Луцька міська рада теж активно долучиться до розвитку цього виду спорту, аби змагалися тут й іноземні хокеїсти. Дякую усім за ці змагання, зокрема й Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», який підтримує спорт та завдяки якому цей турнір відбувається. Гарної гри», - побажав Недопад.
Далі капітанам команд вручили солодкі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тренер Показати IP 3 Травня 2017 06:33
Для свідомих журналістів!!команда називається ДЮСШ-№2-спарта! Вже надоїло виправляти!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus