USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку створюють міську дитячо-юнацьку спортшколу

28 Грудня 2016 16:37
Для того, щоб зберегти вихованців та викладачів двох спортивних шкіл товариства «Спартак», вирішили створити ДЮСШ Луцької міської ради.

Про це йшлося під час 16-ї сесії Луцької міськради 28 грудня.

Як розповів начальник управління з питань фізичної культури та спорту Юрій Волинець, у двох діючих спортивних школах ФСТ «Спартак» навчаються 412 вихованців і протягом року для цих двох шкіл виділили понад мільйон гривень. З його слів, переговори з керівництвом цього фізкультурно-спортивного товариства не призвели ні до чого. Отже, з метою збереження контингенту учнів та тренерсько-викладацького складу пропонують створити комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3» Луцької міської ради.

Усі чотири відділення, що діють зараз у спорт школах ФСТ «Спартак», планують зберегти. Так, школа функціонуватиме не у приміщенні товариства «Спартак». Відділ фехтування перебуватиме на вулиці Львівській, 63, у приміщенні, яке відремонтують, легка атлетика – на базі стадіону «Авангард» і парку культури та відпочинку, а також парку імені 900-річчя. Важка атлетика – перебуватиме на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, гімнастика – на базі спорткомплексу СНУ імені Лесі Українки та навчальних закладів.

На запитання про керівництво нової школи Юрій Волинець відповів, що працюватиме директор, заступник та методист. Планують, що вони працюватимуть у приміщенні на вулиці Рівненській, 5, де раніше діяло ФСТ «Україна» і де зараз розпочали ремонтні роботи.

Депутати підтримали проект рішення про створення муніципальної спортивної школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гімнаст Показати IP 28 Грудня 2016 16:58
А гімнасткам, в свою чергу ,надається безмежний простір під відкритим небом. Школа без споруди як віз без коня. Замість того, щоб дати зарплату людям , які фактично працюють на місто з дітьми - вирішили побудувати щось без інвентарю та обладнання.. рехформатори одне слово
Спорт Показати IP 28 Грудня 2016 20:46
Чого ФСТ України вже немає? І Моклиця не пропонував підпорядкувати Волинцю.......
Колектив тренерів Показати IP 30 Грудня 2016 08:37
Створюють віртуальну школу, щоб висилити із спортивної споруди і продати. Хочем провести громадсьі слухання із обговоренням ....Час і місце попередим Запрошуєм всіх не байдужих .
тренер Показати IP 5 Січня 2017 08:29
Легка атлетика, займатись будуть в парках!!!! Під котрим деревом, конкретно не ссказано!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus