USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку планують об'єднати дві ДЮСШ

22 Грудня 2016 22:29
Нову Дитячо-юнацьку спортивну школу № 3 пропонують створити, аби зберегти 4 види спорту та тренерський склад. На такий крок ідуть через те, що ФСТ «Спартак» не може належно фінансувати спортивні ДЮСШ, які діють на їхній матеріальній базі.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 22-го грудня.

Нову спортшколу створять, забравши тренерський склад та учнів Луцької ДЮСШ «Спартак» і Луцької ДЮСШ легкої атлетики «Спартак».

Зі слів начальника управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрія Волинця, до цього кроку вдаються, аби залишити при роботі тренерів і зберегти спортивні гуртки.

«Ми об'єднуємо дві ДЮСШ у комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3» Луцької міської ради, аби зберегти тренерсько-викладацький штат. Також збережемо й ті види спорту, які вже там є», - пояснив Волинець.

Зауважимо, що в двох ДЮСШ «Спартак» займаються 412 дітей за такими напрямками: легка атлетика, важка атлетика, художня гімнастика, фехтування.

Таку ініціативу підтримали члени профільної комісії й рекомендують депутатам Луцької міської ради її увалити під час сесійного засідання.

Нагадаємо, що в листопаді міська влада відмовилася продовжувати фінансування спортшколи на базі обласного фізкультурно-спортивного товариства «Спартак». Тоді чиновники висунули умови: або приміщення передають місту, або тренерів переведуть в інші навчальні заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
добре Показати IP 23 Грудня 2016 15:52
що тільки об"єднати ато наші обібранці можуть проголосувати навіть і за закриття
скай Показати IP 23 Грудня 2016 16:41
там точно нема фехтуваня та важкоі атлетики це волинець бреше
тренер Показати IP 27 Грудня 2016 20:26
Чого тільки не придумує Моклиця щоб урвати і продати спортивну споруду, вже є і клієнт купівлі. Спочатку пілотний проект, де платити мали тренеру не за якість роботи майстернісь а за кількість дітей і не важлива майстерність. Потім був меморандум де теж не зрослося Зараз обєднання. Немає свого розуму на жаль в когось не позичиш.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus