USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Відео змагань пожежників у Луцьку

12 Червня 2014 12:41
У Луцьку розпочались змагання з пожежно-прикладного спорту серед команд рятувальних підрозділів області.

До участі в першості області долучились 25 команд спортсменів-рятувальників міськрайонних та районних відділів.

Змагання триватимуть два дні, з 12 по 13 червня. Учасники боротимуться за першість у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, змагатимуться у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4 поверху і у підйомі триколінною драбиною у вікно 3-поверху. Окрім того, візьмуть участь у пожежній естафеті та бойовому розгортанні.

Серед представників районів Волині та обласного центру визначать найкращих, які представлятимуть область на всеукраїнській першості. Як зазначив начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук, волинські рятувальники з року в рік демонструють достойні результати, змагаючись з іншими командами України. Так, минулоріч чоловікам вдалось вибороти друге місце у всеукраїнському заліку.

"Такі змагання дають змогу продемонструвати як рівень фізичної підготовки, так і професійні навички рятувальників", - зазначив Володимир Грушовінчук. Посадовець висловив сподівання, що цього року волинським вогнеборцям нарешті вдасться вибороти почесне "золото".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus