USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Литві волинські дзюдоїсти змагалися і мітингували

28 Лютого 2014 18:01
Волинські спортсмени повернулися з XXVI міжнародного турніру U-16 та U-18.

На змаганнях було три сотні учасників з восьми країн Європи. З України на турнір в Алітус приїхали лише волиняни.

Не дивлячись на малочисельність нашої збірної, волиняни показали непогані результати. У ваговій категорії 52 кілограми вихованка спеціалізованого спортивного класу дзюдо Луцької школи-інтернату Каріна Саркісян виборола «золото». Крім того, дівчина вирішила спробувати свої сили зі старшими суперницями. Днем раніше Каріна вже завоювала «бронзу» у віковій групі 1997-1999 років народження.

У скарбничку волинської збірної ще три бронзові нагороди поклали хлопці. У вазі 46 кілограмів третім був Станіслав Грицуняк («Колос»), у ваговій категорії 50 кілограмів – Павло Юрчук (ДЮСШ №2) та 55 кілограмів – Станіслав Хомов («Колос»).

Після змагань спортсмени залишилися на традиційні післяматчеві навчально-тренувальні збори.

Тренери Волинської федерації дзюдо розповідають, що основне завдання, що вони поставили перед турніром, виконали - переглянули своїх учнів перед Чемпіонатом України U-16. До речі, першість України проходитиме в Луцьку.

Окрім спортивної складової поїздки волиняни взяли участь і в громадському житті Алітуса. На центральній площі міста відбувся мітинг-пам’ять Героям Майдану у Києві. Акцію організували самі литовці. Виступити зі словом перед людьми активісти запросили і волинського тренера Андрій Пивоварчука.

На згадку про свій візит волиняни залишили український національний прапор, а додому повезли шість медалей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗНАЮЧІЙ Показати IP 1 Березня 2014 10:38
Каріна Саркісян вихованка КЗ ДЮСШ-№2. Спеціалізованого спортивного класу дзюдо Луцької школи-інтернату НЕ ІСНУЄ В ПРИРОДІ, ЦЕ ВИГАДКА.
respect до ЗНАЮЧІЙ Показати IP 1 Березня 2014 15:22
молодець, знаючий)) но но не сперечайся))
Анонім до ЗНАЮЧІЙ Показати IP 4 Березня 2014 22:57
циганка вона з такою фамілією
Валентина Миколаївна Показати IP 1 Березня 2014 12:07
Паша Юрчук молодець,вітаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus