USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську відбувся турнір з футболу пам'яті героїв АТО

10 Вересня 2018 21:32
Змагання з футболу, присвячені пам’яті загиблих Героїв АТО відбулися минулих вихідних у Нововолинську.

У футбольному турнірі брало участь 8 команд зі всієї області. Серед них юнаки 2010-2011 року народження, з Нововолинська, Ковеля, Володимира-Волинського, Турійська та Любомля, повідомляє БУГ.

Турнір з міні-футболу відбувся за ініціативи ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО», за підтримки Фонду Ігоря Палиці Тільки разом” та Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”.

Перемогу в змаганнях здобула нововолинська команда. Друге місце посіли вихованці турійського ДЮСШ, третє - команда ВІК з Володимир-Волинського.

Серед учасників команд вибрали кращих гравців.

Кращими голкіпером став представник команди Нововолинска Влад Якобчук, батько якого Володимир Якобчук загинув у червні 2014 року, півзахисником – Назар Семнюк з ковельської команди, захисником – Роман Музичук, вихованець ВІКу, нападником – Арсен Батоговський з Турійська.

Приз глядацьких симпатій отримав нововолинець Антон Антонюк, а кращим гравцем турніру став Максим Кондисюк.

Переможців нагороджено кубками. Всі учасники отримали медалі та солодкі призи.

Голова ГО «Нововолинська спілка ветеранів АТО» Олександр Кондисюк розповідає, що турнір вдалося організувати та провести завдяки спонсорству місцевих підприємців, підтримки нардепа Ігоря Гузя та міської влади.

“В інших містах давно проходять різноманітні футбольні змагання. Вирішили організувати і в Нововолинську турнір, який присвятили пам’яті Героям АТО, в якому взяли участь команди з усієї області. Цього року він вперше пройшов у нашому місті, та зробимо його щорічним“, – відзначив Кондисюк.

Виконавчий директор Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус розповів, що приємно бути причетним до таких заходів у місті.

“Це дуже гарна ініціатива , яку ми з задоволенням підтримали. Захід вийшов справді прекрасним. Сподіваюсь, що він стане традиційним для нашого міста”, – зазначає Карпус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus