USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Турійську змагалися пауерліфтери

27 Липня 2017 19:38
У Турійській ДЮСШ відбувся відкритий міжобласний турнір з багатоповторного жиму штанги лежачи, приурочений до святкування дня селища.

За словами директор Турійської ДЮСШ Андрія Книша, учасниками цих змагань стали понад 30 спортсменів із Кривого Рогу, Ладижина, Дубна, Луцька, Ковеля, Володимира-Волинського та Турійська. Про це повідомили у прес-службі Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».


Переможцями у своїх номінаціях стали:

штанга вагою 35 кг (юнаки) – Олександр Конопський (Турійськ);

штанга вагою 55 кг (юніори) – Назар Книш (Турійськ);

штанга вагою 55 кг (дорослі чоловіки) – Олександр Тупайло (Луцьк);

штанга вагою 75 кг (дорослі чоловіки) – Андрій Книш (Турійськ);

штанга вагою 100 кг (дорослі чоловіки) – Олександр Федорук (Турійськ).

Серед жінок святкувала перемогу ковельчанка Олеся Пекарчук, яка витиснула штангу вагою 25 кг (117 повторів). Загальнокомандні місця визначились так: 1-ше місце – Турійськ, 2-ге – Луцьк та 3-тє – Ковель.

Усі переможці та призери турніру отримали есклюзивні медалі, кубки та дороговартісне спортивне харчування від Фонду Ігоря Палиці “Тільки Разом”. Нагороди урочисто вручив голова Турійської районної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів –УКРОП» Сергій Власюк.



Фізична культура і спорт – ті пріоритети, які постійно декларує Ігор Палиця. Саме тому з 2015 року Фонд систематично підтримує молоду спортивну еліту. Цьогоріч у рамках програми «Підтримка обдарованої молоді» 120 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Волині відзначені щомісячними стипендіями від Фонду Ігоря Палиці “Тільки разом”. До кінця року вони щомісяця отримуватимуть по 500 гривень. Серед стипендіатів – і вихованець Турійської ДЮСШ Владислав Павлов, – поінформував Сергій Власюк.



Очільник районного осередку УКРОПу відзначив, що стараннямиа Андрія Книша Турійська ДЮСШ стала найпопулярнішим місцем для спілкування молоді райцентру. Батьки задоволені, що діти проводять час із користю, зміцнюють здоров’я, гартують силу волі

На жаль, не в кожній родині можуть викроїти кошти на тренування та вітамінне харчування юних спортсменів. Дуже дякуємо, що Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» розуміє наші проблеми й допомагає їх розв’язати. До речі, це не перша суттєва допомога нашій спортшколі. Наприкінці минулого року ми отримали в подарунок від Фонду нове сучасне обладнання, – підкреслив Андрій Книш.

Директор ДЮСШ порадів за свого вихованця Владислава Павлова, який протягом року щомісячно отримуватиме 500 гривень. Тренер вважає, що Владислав заслужено отримав стипендію. Підліток став переможцем ІV відкритого Чемпіонату Європи з пауерліфтингу та жиму штанги лежачи федерації WPA, який відбувся минулої осені в Луцьку.

Стипендії від Фонду мотивують юних спортсменів, дають поштовх для подальшого розвитку, – переконаний директор Турійської ДЮСШ Андрій Книш.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Санчо Показати IP 27 Липня 2017 20:37
Андра - як завжди молодець!!!!! Починай їсти, бо худий ти кумедний!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus