USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі-Волинському відбувся велопробіг у вишиванках

1 Серпня 2016 13:44
Велопробіг, присвячений 1028-ій річниці заснування міста Володимир-Волинський за Всеукраїнською програмою фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна», відбувся 31 липня, - повідомляє "Спорт для всіх".

Щоб відсвяткувати в такий спосіб День міста на площі Героїв зібралися понад 140 учасників у вишитих українських сорочках та з велосипедами прикрашеними українською символікою.

До заходу долучилися активні мешканці міста різних вікових категорій, гості з Нововолинська, Польщі й навіть Німеччини, які щороку приймають участь у велопробізі, чим його активно популяризують в місті.

Велопробіг проводиться з метою подальшого розвитку велосипедного спорту, його популяризації, підвищення рівня спортивних результатів та майстерності, залучення жителів міста та області до занять фізичною культурою і спортом.

Даний захід організували відділ у справах молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, Волинський обласний центр спільно з Володимир-Волинським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Колона проїхала 10 кілометрів, які подолала за 30 хвилин.

Маршрут пролягав вулицями Ковельська, Драгоманова, Устилузька, Луцька, Привокзальна, Віленська, Цинкаловського, Миколаївська, Генерала Шухевича, Ніла Хасевича, знову Ковельська та фініш – на площі Героїв.

Після закінчення всіх учасників нагородили дипломами, які підтверджують участь у велопробізі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus