USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському селі молодь показала «Клас!»

31 Липня 2014 09:35
У нинішній час в суспільстві побутує думка, що сільська молодь в переважній більшості, пасивна, п'є алкоголь по барах, курить цигарки, чи вживає наркотики.

Молоді хлопці із села Раків-Ліс Камінь-Каширського району, пропагуючи здоровий спосіб життя, вирішили спростувати цей стереотип. Самі зініціювали акцію і провели у своєму рідному селі аматорські змагання - "Street Workout Summer 2014", - інформують "Вісті Каменя".

Змагання відбувались на спортивному майданчику місцевої загальноосвітньої школи.

Участь у змаганнях взяло 12 учасників, які виконували вправи:

- підйом з переворотом;

- вихід силою;

- підтягування на перекладині;

- віджимання від землі;

- віджимання на брусах;

- кут у висі (утримування ніг під кутом 90 градусів).

Згідно з найбільшою кількістю балів, набраних під час виконання вправ, і визначили трійку лідерів.

У підсумку, призерами стали:

1 місце - Карпік Вадим

2 місце - Курчик Віталій

3 місце - Владислав Цьомах
Ідейними натхненниками , організаторами та одночасно спонсорами цих змагань були Вадим Карпік та Анатолій Баранчук. Варто зауважити, що ці змагання хлопці самотужки організовують вжетретій рік поспіль.


Хотілося б, щоб така хороша ініціатива молоді знайшла належну підтримку у місцевої влади та підприємців, - стверджують молоді спортсмени.

Довідково: Street workout — ( вуличне тренування) — це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Основним заняттям на турніку є підтягування. Людина, яка займається воркаутом, називається не інакше як воркаутер, термін — турнікмен, який часто вживають у засобам масової інформації - не зовсім правильний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus