USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Берестечку «розважалися» козаки. ФОТО

25 Червня 2013 12:17
Обласний фестиваль «Козацькі розваги» відбувся у Берестечку з нагоди Дня міста 24 червня.

Про це повідомили у прес-службі центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Так, 24 червня 2013 року Волинський обласний та Берестечківський міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки управління у справах сімї, молоді та спорту облдержадміністрації організували змагання справжніх богатирів – Обласний фестиваль «Козацькі розваги» з нагоди Дня Берестечка та в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня.

У Берестечко Горохівського району прибуло 10 команд-переможниць першого етапу змагань, які вибороли право представляти свої міста та райони на обласному фестивалі. Цей, уже традиційний на Волині, захід має на меті не лише пропаганду здорового активного способу життя та поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху в області, але відродження історико-культурних та народних традицій, духовності українського народу шляхом залучення молоді та широких верств населення області до рухової активності та занять фізичною культурою та спортом.

Отож, найсильніші чоловіки з Маневицького, Іваничівського, Горохівського, Володимир-Волинського районів, міст Берестечко, Нововолинськ, Володимир-Волинськ та Камінь-Каширськ довели усім, що не перевелися ще представники козацького роду у нашій області.

Учасники змагань демонстрували свою силу, витривалість та швидкість у 4 вправах: «Чумаки», «Колода», «Козацька вдача», «Котигорошко». Богатирі штовхали на дальність колоду, перетягували линву, переносили 50-тикілограмові мішки. Найкращі результати показала команда «Гарт» з Каменя-Каширського (Володимир Євтушевський та Олександр Коб).

Саме ці силачі будуть відстоювати честь волинської області на Всеукраїнському фестивалі «Козацькі розваги» у Чернігові, який відбудеться з 5 по 7 липня 2013 року.

Друге місце зайняла команда «Богатирі» теж з Каменя-Каширського, яка поступилась своїм землякам лише на одне очко. Замкнула трійку призерів команда Горохівського району.

Переможців та призерів фіналу Обласного фестивалю «Козацькі розваги» нагородили грамотами, медалями, дипломами та призами від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Терапевт Показати IP 25 Червня 2013 15:13
Дуже добре змагались, а ще краще випивали після цих змагань...
Т Показати IP 27 Червня 2013 14:25
Присівши в полосатій футболці з медалями Царик Володимир Володимирович

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus