USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У битві «шахових королів» переміг Каспаров

25 Вересня 2009 10:13
В іспанському місті Валенсія перемогою Гарі Каспарова завершився його шаховий матч з іншим російським гросмейстером, екс-чемпіоном світу Анатолієм Карповим. Про це інформують «Волинські Новини».
У четвер шахісти зіграли 8 партій в бліц, з яких у п\'яти переміг Каспаров, в одній – Карпов, а дві закінчилися внічию. Раніше в серії з чотирьох партій у швидкі шахи Каспаров здобув три перемоги, Карпов – одну. Загальний рахунок матчу – 9:3 на користь Каспарова.
Матч у Валенсії проводився на честь 25-річчя початку першого поєдинку обох гросмейстерів за звання чемпіона світу з шахів. У 80-і роки Карпов і Каспаров зіграли між собою 5 матчів, – повідомляє сайт Радіо Свобода.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus