USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.86

У Ковелі облаштували зал для борців.ФОТО

22 Жовтня 2012 16:05
Новий спортивний зал відкрили у Ковелі. У ньому школярі займатимуться різними видами єдиноборств.

Про це повідомляютьу прес-службі Ковельської міськради.

У Ковелі з’явився новий спортивний зал, у якому учні займатимуться різними видами єдиноборств. Спортивний майданчик знаходиться на вулиці Заводська, 9 (в мікрорайоні «Сільмаш»).



Урочистості розпочалися з традиційного перерізання стрічки. Заступник міського голови Ігор Прокопів зауважив, що відкриття сучасного залу єдиноборств – це неординарна подія в спортивному житті Ковеля. «Славу нашого міста примножують чемпіони та призери всеукраїнських змагань з дзюдо та карате, вихованці ФСТ ДЮСШ «Спартак». А відкриття нового залу буде спонукати юних спортсменів до нових перемог», - прокоментував відкриття залу посадовець.



У приміщенні є всі умови для тренувань - хороше покриттям (татамі), шведські стінки та тренажери, роздягальні та душові. Свої сили на новому килимі спробували цього дня юні дзюдоїсти Ковеля у показових виступах. Освятили нову залу священики Михайлівської церкви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus