USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

ДТП у Ковелі: авто перекинулося на дах. Фото

31 Липня 2023 13:45
У Ковелі, ймовірно, нетверезий водій скоїв ДТП, внаслідок чого авто перекинулося на дах.

Як інформують у пресслужбі патрульної поліції Волині, аварія сталася сьогодні вранці. Близько 8-ї години інспекторам надійшло повідомлення, що на вулиці Волі – автопригода. Коли патрульні прибули на місце, то виявили автомобіль Volkswagen, який був перекинутий посеред проїзної частини.

З’ясувалося, що керував авто 29-річний чоловік. Під час спілкування поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Щоправда, проходити освідування на місці події чи у медзакладі громадянин відмовився.

Він також не зміг пред’явити поліцейським посвідчення водія, реєстраційний документ та страховий поліс.

На чоловіка склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 31 Липня 2023 18:13
Мамин гонщик

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus