USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Ковелі остаточно визначилися з місцем під майданчик для паркуру

17 Травня 2013 15:19
Спортивний майданчик для занять паркуром та стрітворкаутом таки збудують у Ковелі - виконавчий комітет Ковельської міськради надав відповідний дозвіл.

Про це пише ПроКовель.

Так, дозвіл на будівництво спортивного майданчику для занять паркуром надав виконавчий комітет Ковельської міської ради ВО МГО Молодіжний фонд «Наше майбутнє».

Згідно з документом, майданчик під будівництво розташований практично у центрі міста - на вулиці Мічуріна, що поряд із дитячим садочком №3.

Зазначимо, що ковельські юні спортсмени пропонували розмістити його на земельній ділянці, котра знаходиться в міському парку культури та відпочинку, навіть організували для депутатів ради відеопрезентацію щодо цих екстремальних видів спорту.

Однак, за словами голови ініціативної групи, керівника Молодіжного фонду Сергія Дружиновича, при детальному розгляді цього варіанту із представниками відповідних служб, зрозуміли, що необхідно шукати інше місце для будівництва.

Тоді громадська організація звернулася до мерії з клопотанням щодо іншої ділянки, яка, щоправда, багато років тому вже слугувала місцевим дітям у якості футбольного, баскетбольного поля та для інших вуличних розваг. Наразі спортмайданчик перебуває у занедбаному стані.



У минулому гарно заасфальтована територія наразі покрита великими тріщинами та ямами, тут ростуть кущі і дерева. Однак, ділянка неабияк зацікавила ініціативну групу з будівництва. Сергій Дружинович каже, що тепер вони мають можливість зекономити приблизно 30 тисяч гривень. Отож наразі кошторис будівництва становить приблизно 60 тисяч гривень, частину цих грошей молоді люди вже зібрали.



За словами голови ініціативної групи, спортивний майданчик планують частково обладнати - хоча б встановити кілька турнікетів, щоб паркурщики мали де займатися.



Нагадаємо, ковельські паркурщики звернулися до влади з проханням створити майданчик для тренувань у лютому 2013 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus