USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку одночасно змагалися із гри і в шахи, і шашки

24 Серпня 2009 14:00
Поблизу фонтанів навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку клуб «Біла Тура» організував сеанс одночасної гри в шахи та шашки. Про інформує репортер «Волинських Новин».
 
Для спортивно-інтелектуальних ігор на асфальті розмістили 7 столиків із дошками для гри в шахи і стільки ж для «двобоїв» у шашки. Сеансом одночасної гри цікавилися переважно літні лучани, проте за столиками можна було побачити і юних мешканців нашого міста.
 
Не цуралися гри у шашки та шахи навіть міліціянти. Біля кожного столика гуртувалися не лише гравці, але й охочі підказати наступний хід. Тривав сеанс одночасної гри приблизно годину. Зауважимо, що уже за кілька перших хвилин гри біля шахістів зібралося чи не із півсотні жителів обласного центру та гостей міста.
 
Додамо, що у Луцьку сьогодні триває шахово-шашковий турнір на базі клубу «Біла Тура».
 
Довідково:
 
Сеанс одночасної гри — вид масових шахових змагань, де шахіст (сеансер) одночасно грає проти кількох суперників. Зазвичай сеансер грає усі партії білими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Серпня 2009 14:03
був я та тих шахах.. там все закінчилось масовой бійкой шахматистів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus