USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку олімпійців проводили без олімпійців. ФОТО

17 Липня 2012 12:04
Цьогоріч у Літніх Олімпійських іграх в Лондоні візьмуть участь 6 волинських спортсменів. Напередодні їхнього виїзду на змагання у всіх регіонах України провели олімпійську естафету «Передай вогонь перемоги!».
У Луцьку урочистий захід відбувся 17 липня.
Як розповіла начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Галина Карнаухова, цим спортивно-масовим заходом хочуть виховати молоде покоління на олімпійських ідеалах, гуманістичних цінностях олімпійського руху, сформувати навички і культуру здорового способу життя, залучити до активних занять фізичною культурою та спортом, насамкінець, пропагувати спортивні результати українських спортсменів.

Естафета пройшла вулицями Луцька за маршрутом: Меморіальний комплекс «Вічна Слава» – вулиця Винниченка – проспект Волі – Київський майдан. Учасниками олімпійської естафети були спортсмени області, вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, мешканці Луцька.

Волинські учасники Олімпіади до Луцька не змогли прибути, бо нині ‒ за межами Волині. Як пояснив заступник начальника молодіжно-спортивного відомства ОДА Андрій Мороз, вони готуються до змагань, але на урочистості прибули їхні батьки та тренери.

Опісля виступів посадовців відбулося запалювання факелу від «Вічного вогню». А поблизу приміщення облдержадміністрації, де фінішувала естафета, провели церемонію підняття Державного прапору України та прапору Національного олімпійського комітету.

Як повідомив Мороз, після завершення урочистостей естафета рухатиметься в напрямку Рівненської області, на кордоні з якою волиняни передадуть олімпійський факел сусідам.

«Фініш Всеукраїнської олімпійської естафети відбудеться 21 липня 2012 року на Майдані Незалежності в місті Києві. На Майдані Незалежності відбудеться урочиста церемонія проводів олімпійської збірної України», ‒ сказав Мороз.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Семен Показати IP 17 Липня 2012 12:21
Может, их пробег по трасе Луцк-Львов принес бы больше пользы. Перекрытие этими так званными спортсменамы движения на улицах Луцка не приводит к их ремонту.
Семену Показати IP 17 Липня 2012 14:40
Семен... не в тему
Батько Показати IP 17 Липня 2012 21:29
Брехня!!! Ніхто батьків не запрошував!!!Ми вперше чуємо про це міроприємство!А за спортсменів-олімпійців у місті ніхто не дбає!Їхні перемоги-це завдяки спонсорській допомозі іноземців!!!А наші- хай не піаряться!Їхнього внеску НЕМАЄ!!!Хай радіють,що такі діти в нашій області Є !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus