USD 40.45 40.75
  • USD 40.45 40.75
  • EUR 40.65 40.90
  • PLN 10.20 10.35

У Луцьку спортсмени зіграли для своїх мам. ФОТО

12 Березня 2013 16:29
Х Міжнародний дитячий футбольний турнір «Кубок ФК «Адреналін» відбувся з 8 по 10 березня в спорткомплексі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, - інформують органзатори.

Так, на змагання до Луцька приїхали 30 команд з одинадцяти міст і сіл України, гості з Білорусі та Словаччини. Турнір був присвячений найвідданішим вболівальникам дитячого футболу – мамам юних футболістів!

Змагання паралельно проводились у двох вікових категоріях: U-10 (серед хлопчиків 2003 року народження) та U-11 (хлопчики 2002 року народження).
У категорії U-10 змагались 16 команд, які були розділені на 4 групи, лише переможці яких продовжували боротьбу за призи турніру. Найбільш гострою видалась боротьба у групах «А» та «В», у першій з них у наднапруженому поєдинку луцький «Адреналін-1» поступився першим місцем майбутньому переможцеві змагання, а у другій відразу три команди набрали по 6 очок і переможця довелось визначати за додатковими показниками.

У боротьбі за нагороди зустрілись рівні суперники: із чотирьох вирішальних матчів у двох (зокрема і фіналі) переможця довелось визначати за допомогою серії післяматчевих пенальті, а інші два закінчились з мінімальним рахунком. На жаль, не пощастило нашим землякам із «BRW-Вік» (Володимир-Волинський), які залишились без нагород. Третє місце – у київського «Динамо-1», друге – у львів’ян із «Карпат-1», а перемогу святкували юні футболісти «Динамо-2» (Київ).
У змаганні команд категорії U-11 чотирнадцять колективів були розділені на дві групи по 7 команд, переможці яких в очному матчі мали визначити кращу команду турніру, а другі команди – бронзового призера. У групі «А» боротьба розгорнулась між житомирським «Феніксом-1» та луцькою «Волинню». Суперпоєдинок між цими командами міг прикрасити будь-який фінал – лише заради одного цього матчу варто було організовувати турнір! Видовищна, по-справжньому бойова нічия 3:3 означала, що переможець групи визначиться за кращою різницею забитих та пропущених голів, і залишала шанси обом командам. По завершенні групового турніру виявилось, що у фіналі гратимуть «фенікси». Не менш напруженою виявилась боротьба у групі «В», де інтрига у розподілі місць зберігалась до останнього матчу. І тут дві кращі команди набрали однакову кількість очок, але житомирське «Полісся» здобуло перше місце в групі завдяки очній перемозі над івано-франківською «Нікою».
Гра за третє місце мала сенсаційний результат, і знову, на жаль, не на користь волинської команди: «Волинь» поступилася «Ніці» з рахунком 1:2. А от «Фенікс-1» налаштувався на фінал по-бойовому, не залишивши землякам з «Полісся» жодних шансів. До слова, франківська команда за невеликий час існування досягла завидних успіхів не лише в Україні, але й на престижних закордонних турнірах. Мами постійно їздять підтримувати дітей на різних турнірах, активно беруть участь у житті клубу, шукають спонсорів.

Переможці та призери змагань отримали Кубки, медалі та індивідуальні призи, які надав благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє».

Юні футболісти щиро дякують за допомогу в організації та проведенні турніру Олександрові Лазорку та командуванню Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus