USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку ветерани «Волині» зіграли з основним складом. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 Серпня 2013 20:15
Ветерани «Волині» зіграли із основним складом команди. Гру приурочили до 55-річчя легендарного гравця Волині, Андрія Федецького. Сам ювіляр, а також наставник волинян, Віталій Кварцяний, спостерігали за грою, яка закінчилась з нічийним рахунком – 5:5, з тренерського містка.

У такий спосіб вирішили привітати легенду луцької «Волині», або ж, як ще його називають, волинського Марадону – Андрія Стефановича Федецього. Він сьогодні святкує свій 55-й день народження.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКИЙ МАРАДОНА ХОЧЕ ФУТБОЛЬНУ ДИНАСТІЮ. ФОТО

Перед матчем тренер «Волині» Віталій Кварцяний особисто привітав ювіляра та вручив у подарунок свою нещодавно презентовану книгу «Футбол – это не только победы».




Як повідомляє клубна преса, стартовий склад команди «Волинь» 1989 року був наступним: Сергій Чабан - Олег Федюков, Володимир Антонюк, Іван Польний, Олег Антонюк - Геннадій Шухман, Володимир Гащин, Володимир Фігель, Володимир Дикий - Павло Філонюк, Володимир Мозолюк.
Протягом матчу на заміну вийшли Олександр Фролов, Роман Крищишин, Андрій Коротаєв, Анатолій Поліщук, Віктор Буднік, Олександр Лихобицький та Ігор Коцан.

Стартовий склад команди «Волинь» 2013 року: Артем Кичак – Сергій Сімінін, Ян Масло, Ванче Шиков, Леандро – Богдан Шершун, Редван Мемешев, Ігор Скоба, Дмитро Задерецький – Шумахер, Козьбан.
Склад команди в другому таймі: Сергій Літовченко – Роман Годований, Ерік Матуку, Віталій Приндета, Дмитро Немчанінов – Роман Карасюк, Темур Парцванія, Роман Никитюк, Сергій Шевчук - Іраклі Месхія, Олексій Бабир.

Молодість та завзятість - проти досвіду та виваженості

Зауважимо, для того, щоб дати хоч якусь фору старшим на 25-30 років гравцям, «молодший» склад грав у два дотики. Гра розпочалась динамічно та жваво, і вже за декілька хвилин «молодь» Волині відкрила рахунок: Мемешев забиває перший м’яч.

Не давши оговтатись ветеранам, по одному голу забивають Шумахер та Козьбан – 3:0.


Та, все ж, виваженість та досвід Волині складу 1989 року принесла свої плоди – дублем у ворота «молодшого» складу відзначився колишній гравець Волині, а нині – тренер, Володимир Дикий. Ось таким результативним видався перший тайм: з рахунком 3:2, на користь складу 2013 року, команди пішли на перерву.

Друга половина зустрічі розпочалась з автогола Івана Польного (4:2), після чого ще одне очко в актив команди приніс Олексій Бабир – (5:2). Здавалось, наздогнати молодь ветеранам вже не під силу, але склалось все з точністю до навпаки. Два голи підряд забиває Володимир Фігель, після чого зрівняв рахунок, поставивши остаточну крапку в зустрічі ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан.

Упродовж гри неодноразово відзначився і голкіпер ветеранів, колишній гравець Волині, а нині тренер воротарів Сергій Чабан. Щонайменше тричі рятував Сергій Федорович ворота від прострілів молоді.

«Ветерани» коментують

В інтерв’ю для преси головний тренер Волині Віталій Кварцяний з ностальгією згадував ті часи, коли грав Федецький. Розповів, що Андрій Стефанович вмів брати на себе гру в важких матчах, йому не потрібно було багато пояснювати, що робити на полі.

«От зараз вони вийшли на поле, жартують, пригадують колишні матчі… Приємно всіх бачити. Я б і зараз не відмовився від такого форварда, яким був Федецький у свій час», - розповів Віталій Володимирович.

Сам ювіляр в коментарі Волинським Новинам зізнався, що отримав задоволення спостерігаючи за матчем.



Згадав Андрій Стефанович і часи, коли сам виходив на поле, захищаючи кольори «Волині». На запитання про те, чи сильно змінився футбол за цей час, зауважив: «Змінився, звичайно. Зараз зовсім інші швидкості, інше ігрове мислення – все потрібно робити набагато швидше. Змінилось і ставлення до футболу, і самі футболісти. Зараз в Волині одні іноземці, а де ж наші хлопці? Коли ще я грав, то в нас, максимум, з іншої області міг хтось бути, і все».

Волинські новини приєднуються до привітань колег, друзів та близьких, і бажають ювіляру міцного здоров’я, професійних успіхів, наснаги на майбутні звершення та сімейного благополуччя!

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Хочу знати Показати IP 5 Серпня 2013 22:14
А коли за "Волинь" грав Ігор Коцан??????
Баннед до Хочу знати Показати IP 5 Серпня 2013 22:40
В году 1533 от рождества Христова...
Дивно Показати IP 6 Серпня 2013 09:15
А Коцан тут до чого... І тут попіаритись хочеться, гол же забив!
Хлоп Показати IP 6 Серпня 2013 11:04
А казали Коля Кльоц буде ...???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus