USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку відбувся тенісний турнір. ФОТО

29 Жовтня 2010 17:47
У Луцьку відбувся 9-й міжнародний турнір з настільного тенісу імені Віллі Змунчила.

Взяти у ньому участь прибули команди не лише із сусідніх областей, але й з Білорусії. Організатори сподіваються, що у разі належної підтримки цього виду спорту 10- турнір можна буде провести на дуже високому рівні.

Вони дуже задоволені тим, що цьогорічний турнір змінив свій статус, завдяки сприянню міської організації Партії регіонів, місцем проведення стала Луцька спортивна школа: просторий зал, велика кількість столів, трибуни для глядачів. Попередні роки, теніс був витіснений на периферію спортивного життя і змагання проводились не в таких комфортних умовах, як цього разу. Зрештою місце стало доволі символічним, адже Вілі Змунчило не один рік присвятив тут своїм вихованцям.

«Віллі Іванович був надзвичайно інтелігентною людиною. Мав власний стиль гри, був талановитим тренером. Для багатьох – це не просто тренер, а наставник, що дав путівку в життя» - так розповідали учні про Віллі Змунчила тренера з настільного тенісу та колишнього директора Луцької спортивної школи.

На сьогодні настільний теніс знову завойовує позиції. Цей вид спорту підходить для різних вікових категорій і не потребує значних фінансових витрат, як наприклад, футбол. Окремі ентузіасти займаються цим спортом уже не одне десятиліття і переконують, що мають відмінну фізичну форму.

У змаганнях взяли участь команди хлопців та дівчат кількох вікових категорій. Змагання тривали протягом двох днів. Уже протягом тривалого часу Луцька міська організація Партії регіонів регулярно підтримує секцію настільного тенісу.

Цього разу учасники теж отримали цінні подарунки і вітальні слова від голови Луцької міської організації Партії регіонів Івана Смоленга: «Я щиро радий бачити стільки молоді, небайдужої до спорту. Ми прийняли рішення підтримувати настільний теніс в першу чергу тому, що ми добре знаємо ентузіастів, тренерів, які підтримують молодь в бажанні займатися спортом. Я розумію, що тривалий час спорт не був пріоритетом для чиновників, але ми підтримували настільний теніс незалежно від політичних віянь в державі», - сказав Смоленг.

«Сьогодні мені приємно тиснути руку переможцям. Я впевнений, що ми повернемо у двори тенісні столи. Це невеликі витрати, але велика користь для молоді. Потрібно відтягувати дітей з ненадійних компаній і прививати їм дещо інші інтереси та цінності. Наша підтримка активних та корисних молодіжних занять не обмежиться лише тенісом, у нашій передвиборчій програмі виділений окремий розділ, який має на меті підтримати розвиток спорту у місті. Ми плануємо побудувати спортивно-оздоровчий комплекс з басейном та льодовою ареною. Луцьк одне з небагатьох міст в Україні, де ще до цього часу немає Палацу Спорту, потрібно виправляти ситуацію», - додав Іван Смолегн

Переможці отримали заслужені нагороди, втім, заохочувальні призи дісталися також наймолодшим учасникам змагань. Іван Смоленг висловив впевненість у тому, що такий стимул буде підтримувати мотивацію учасників в подальших заняттях спортом.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus