USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку відбувся Великодній футбольний Кубок. ФОТО

8 Травня 2013 10:44
Матчі ХІ-го Кубка ФК «Адреналін», присвячені Святу Світлого Воскресіння Христового відбулись цими вихідними на стадіонах сіл Підгайці та Лище, а також на футбольному майданчику по вулиці Чорновола, 3 в Луцьку, - інформують організатори.

В турнірі взяли участь команди 2000, 2001 та 2004 років народження. До змагань організатори запросили не лише відомі своїми досягненнями дитячі футбольні клуби, такі як ФК «Мінськ», «Полісся» (Житомир), «Ніка» (Івано-Франківськ), «Неман» (Гродно), «Піонер» (Кіровоград), СДЮШОР (Ужгород), «Верес» (Рівне), а й команди з невеликих міст та сіл, які не мають змоги брати участь в змаганнях у віддалених містах чи за кордоном.

Матчі турніру проходили у напруженій, непоступливій та жорсткій боротьбі без огляду на авторитети.

Серед команд хлопчиків 2000 року народження перемогу здобув рівненський «Верес»; сенсаційна перемога ФК «Дубно» над ФК «Мінськ» у першому турі вивела дубнівчан на друге місце, ФК «Мінськ» - треті.

У віковій категорії U12 (команди 2001 року народження) не було рівних господарям змагань – «Адреналін» (Луцьк) став переможцем турніру за тур до фінішу. Також достроково срібні нагороди завоювала івано-франківська «Ніка». А от за третє місце до останнього боролись відразу три команди: «Неман» (Гродно), «Піонер» (Кіровоград) та «Полісся» (Житомир) – лише після закінчення останньої гри визначились бронзові призери – ними стали кіровоградці.

Серед наймолодших дві команди – «Адреналін» (Луцьк) та «Полісся» (Житомир) виявились значно сильнішими від суперників, тож переможець турніру визначався в іграх цих двох команд. На попередньому етапі у супернапруженому матчі, вартому фіналу, перемогу 1:2 святкували житомиряни, але у фіналі господарі взяли реванш з рахунком 3:0 (хоча варто відзначити, що крупний рахунок явно не відображає напруженість матчу). Після цих матчів глядачі проводжали заслуженими оплесками обидві команди. Третє місце здобули юні футболісти ФК «Дубно».

Приємно, що зусилля луцького клубу по розвитку дитячого футболу та організації міжнародних турнірів не залишились не відзначеними. За визначний вклад у розвиток дитячого футболу та налагодження міжнародної спортивної співпраці, провідний білоруський Футбольний клуб «Мінськ» нагородив Голову громадської організації «ФК «Адреналін» (Луцьк)» Андрія Харченка іменним Кубком. Приз вручав один з найавторитетніших дитячих тренерів Білорусі – Анатолій Комоска. Титан, який піднімає на плечах футбольний м’яч – наочна ілюстрація зусиль, які докладаються ентузіастами для розвитку дитячого футболу в Україні, і Луцьку зокрема.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus