USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Той випадок, коли «клабери» допомагають дітям. ФОТОРЕПОРТАЖ

23 Січня 2014 12:12
Справжнім святом для мешканців дитячого будинку в Рожищі, віком від 7 до 14 років, став візит луцьких ді-джеїв та представників клубу Опера. Попередньо, нагадаємо, відбувся футбольний матч між працівниками клубної сфери Луцька та Рівного та Dj-парад в нічному клубі. Під час цих заходів збирали кошти для потреб дитячого будинку.

«Це не перша практика в наданні нами благодійної допомоги дітям, які цього потребують. Цього разу вдалось зібрати орієнтовно 7 тисяч гривень, на які ми скупили все необхідне для дітей з будинку. Було дуже зворушливо спостерігати за їхньою радістю від отриманого. Дякую всім, хто долучився до цієї акції, а саме: Сергію Карпюку (Dustin) - цій людині особлива подяка, адже він став співорганізатором акції, діджеям з Рівного, які відгукнулись на пропозицію проведення благодійного футбольного матчу, а також усім небайдужим людям, які долучилися до заходу!» - коментує арт-директор "Опери" Павло Єгоров.

Зі слів організатора футбольного матчу Сергія Карпюка, захід залишив тільки позитивні враження у всіх учасників і глядачів. "Усі дякували за надану можливість зустрітись в незвичній обстановці - на футбольному полі. Наші сусіди обіцяли в найближчому часі організувати аналогічний захід в Рівному. Хочуть взяти реванш. Ну, а я вже отримав декілька пропозицій від колег з інших міст, так що починаємо активно тренуватися!", - резюмував він.

Завдяки зібраним коштам в притулок поповнився новою м'сорубкою, засобами індивідуальної гігієни, канцтоварами та солодощами.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Дмитро Показати IP 23 Січня 2014 12:32
молодці хлопці так тримати ото справжня допомога, а не те що заклики незрозуміло до чього
костя Показати IP 23 Січня 2014 13:17
Хлопці закрили рот критикам)
Z Показати IP 23 Січня 2014 13:30
На жаль, це все більше схоже на дешевий піар кількох людей. Стиль написання, виділення товстим шрифтом призвіщ, фото...гроші до того ж збирали усі.....
Українець до Z Показати IP 23 Січня 2014 14:53
Виділи певну суму з свого бюджету, купи дітям солодощів, іграшок - зроби їм радість! І я особисто напишу тобі статтю і все в ній виділю жирним шрифтом! Коли ненависть і заздрість зникне - тоді пиши!
Анонім до Українець Показати IP 23 Січня 2014 16:49
Немая ніякої ненависті і заздрості, просто так робиться типовий піар, вкладають мізер і рекламують скрізь. Благодійність не афішується...
Українець до Анонім Показати IP 23 Січня 2014 18:52
А ти не думав, що звіт для того, щоб показати як це просто можна зробити: купити речі, солодощі і відвезти! Тому тут варто ПІАР замінити словом ПРИКЛАД, або ЗАКЛИК......!
Дмитро Показати IP 23 Січня 2014 13:47
Що ви мелете,якій піар?Для чого? Вони що політикі? Гарна ж ви людина яка рахує що порадувати дитину можно тількі взамін на щось..........
1 до Дмитро Показати IP 23 Січня 2014 17:22
спочатку почитай, що таке піар!!!
Оля Дацюк Показати IP 23 Січня 2014 14:11
Завтра, 24 січня, у OPERA dance club запланований "ДЄВІШНІК 2014 р" (варіант написання збережено). у мене питання до арт-директора клубу Павла Єгорова: Ви, шановний, в Україні живете? Ви знаєте, що сьогодні у Луцьку - день жалоби за загиблими на вулиці Грушевського у Києві? Ви знаєте, що у всьому світі проводять жалобні меси через це. Ви знаєте про заклик скасувати всі заходи у зв'язку з трагічними подіями в країні? Дуже прошу прокоментувати: чи буде скасований захід у відповідь на заклик, якщо ні - повідомити про мотиви. дякую за увагу.
Луцьк до Оля Дацюк Показати IP 23 Січня 2014 14:24
і в мене те саме запитання виникло,коли прочитала вконтакте запрошення на "ДЄВІШНІК 2014 р"... люди живуть в інашому світі, їм чужде те,що зараз переживають їхні ж барти і сестри... тому я теж схиляюся до думки,що то простий піар,не більше...хто справді хоче допомогти,не маючи від цього вигоди, не афішує на всі івановку
это я до Луцьк Показати IP 23 Січня 2014 17:23
это те, живут в другом мире,...хотят поиграть в войнушки, пусть играют, а я хочу жить, как жила и мне дела никакого нет,до того, что там в Киеве происходит....
Луцьк Показати IP 23 Січня 2014 14:25
зверніть увагу на очі дітей... у маленьких діток в очах сум, в більших ( 4-ка дівчат) - ненависть
Dustin до Луцьк Показати IP 23 Січня 2014 14:56
Не ненависть, а недовіра і страх! Поїдьте, подивіться, попитайте! Запам'ятається - обіцяю!
Mix Показати IP 23 Січня 2014 15:24
Хлопці - молодці! Які б мотиви вони не сповідували, головне що зробили дітям - ДОБРО... А це головне!
алла Показати IP 23 Січня 2014 17:05
Дивні люди...на Землі і, в тому числі, в Україні щодня помирають тисячі людей...то що тепер? Постійно жити в жалобі??? Одягніть траурні хустки і заливайтесь слізьми, та не заважайте жити нормальним адекватномислячим людям!!! А хлопці молодці...вважаю, що це не піар, а агітація...робіть добро!!!
Бла-бла Показати IP 27 Січня 2014 18:23
Дівішнік - не дівішнік. Вибір приходити на дівішнік чи ні мав кожен. Хто не хотів - той не прийшов. Не потрібно зараз на організаторів наїжати, що вот вони такі погані і чого вони це не відмінили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus