USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У львівському ФК епідемія грипу

17 Листопада 2009 18:03
Матч 11-го туру чемпіонату України з футзалу між львівським «ТВД» і луганським «ЛТК», запланований на 21 листопада, перенесено через епідемію грипу у львівській команді. Про це повідомляють «Волинські новини».
За словами головного тренера «ТВД» Романа Ковальчика, у клубі 5 гравців захворіли грипом, а саме Василь Денис, Назарій Цимбаляк, Роман Колток, Олег Чеботарьов і Тарас Шурак. Крім того, у лазареті клубу перебувають травмовані Андрій Засенко і Роман Кордоба, інформує сайт Чемпіон.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 17 Листопада 2009 22:13
Шкода! Хороша команда, з амбіціями. Львів до цих пір не може відійти від епідемії, вже і до спортсменів добралась, косить помало. Лікарям команди потрібно краще обстежувати і дивитися за гравцями. Головне що б швидко набрати форму після хвороби. Видужуйте.
Куратор Показати IP 18 Листопада 2009 11:29
Хоч і кажуть, що у спортсменів міцне здоров’я і стійкий імунітет, як бачимо львів’яни все більше піддаються загальному стану. Хай хлопці тримаються і видужують!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus