USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Любомлі визначили кращих у кульовій стрільбі

7 Грудня 2010 13:48
На Любомльщині в тирі райвідділу міліції відбулася першість з кульової стрільби з нагоди Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування.
Змагання, організовані відділом у справах сім'ї, молоді та спорту, проводилися у двох номінаціях: серед діючих офіцерів силових структур та офіцерів запасу, в яких взяли участь відповідно 6 і 9 команд. Про це повідомили в Любомльській райдержадміністрації.
Серед офіцерів запасу третє місце посіла команда районної лікарні у складі Едуарда Ейхольца та Івана Широчука, які разом вибили 26 очок.
Другу сходинку зайняла команда районної ради – Любов Шрамко і Петро Гусєв, – яка теж набрала 26 очок, однак мала перевагу за рахунок кращого індивідуального результату.
А перемогли стрільці з команди райдержадміністрації Іван Маїло та Володимир Саць, котрі вибили 38 очок.
Серед діючих офіцерів третє призове місце здобули митники Михайло Куча і Борис Архимович – 46 очок.
Команда відділення Державної служби охорони у складі Петра Деця і Володимира Богдана була другою, вибивши 53 очки.
Найвлучнішими ж виявилися міліціонери Олександр Смолярчук та Олександр Шрамко – 53 з 60 можливих.
В індивідуальному заліку звання найвлучнішого серед офіцерів запасу з результатом 25 очок здобув Олександр Давидюк, який представляв міськраду. Серед діючих офіцерів – міліціонер Олександр Шрамко, який вибив 28 очок.
Переможці і призери першості були нагороджені спільними дипломам райдержадміністрації і районної ради та призами.
Окрім них, участь у змаганнях взяли також команди райвідділу ГУ МНС України, військкомату, прокуратури, відділу освіти, міської ради, районної організації ТСОУ, команда депутатів районної ради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus