USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині зникла питна вода

5 Серпня 2016 21:58
Відсьогодні любомльчанам воду постачатимуть згідно з графіком.

Про це інформує КОРДОН.

Від обіду п’ятниці, 5 серпня, у Любомлі немає питної води. Жителі міста вкрай стурбовані таким відключенням без попередження.

Зі слів заступника міського голови Любомля Миколи Оніщука вода постачатиметься, але за графіком. Тобто цими вихідними любомльчани матимуть воду у домівках у нічний час – з 22.00 до 06.00 години ранку.

Причинами цього є літня посуха та недостатня кількість опадів, що, призвело до зменшення рівня води у міських свердловинах.

Нагадаємо, міська рада розробила проект на буріння нової, глибшої артезіанської свердловини у Любомлі. Сама реалізація такого проекту займе близько місяця.

Заступник міського голови пояснив, що у понеділок, 8 серпня, планують висвітлити графік постачання питної води на сайті Любомльської міської ради, а також у засобах масової інформації. Є ймовірність, що такі відключення води у Любомлі будуть і упродовж наступного тижня.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у волинських селах з колодязів зникає вода.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 18 Березня 2020 21:10
Даним ришення м ми втратимо артезианське море, вода пиде нижче, наслидки катастрофа, це не просто скважину робити, будуйте збирники води. ХОЧ ИНКОЛИ ДУМАЙТЕ НАУКОВО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus