USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У міжнародному турнірі з боксу волинянин нокдаунував поляка. ФОТО

27 Серпня 2013 10:42
Третя міжнародна матчева зустріч з боксу між командами Володимира-Волинського і Варшави, присвячена Дню незалежності України, відбулася 24 серпня, повідомили у прес-службі Володимир-Волинської міськрдаи.
У першому поєдинку зустрілися найтитулованіші боксери: призер чемпіонатів України, член олімпійської збірної України, майстер спорту, вихованець клубу «Любарт» Василь Поліщук та призер чемпіонатів Європи, п’ятикратний чемпіон Польщі Якуб Насіловскі. У результаті, у першому раунді наш земляк відправив суперника у нокдаун, у другому поляк відмовився продовжувати бій.

Петро Саганюк, вітаючи Василя Поліщука із переконливою перемогою, щиро порадів за хлопця, яким уже не один рік по-батьківськи опікується і скупа чоловіча сльоза скотилася по щоці міського голови. Це були сльози радості і гордості. Так тримати, чемпіоне!

Згодом відбулися поєдинки за участю: Армана Оганісяна, Вадима Оліщука, Леоніда Терещука, Василя Новосада. Після п’яти боїв рахунок був нічийний, тож у спарингу між Віктором Адамчуком і Павелом Міхаліком вирішувалася доля матчу. Хлопці показали видовищний бокс, який на думку суддів, заслуговував на нічию. Тож, як кажуть, перемогла дружба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus