USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У півстолітній ювілей «Волинь» познущалася над «Феніксом-Іллічівцем»

5 Квітня 2010 10:07
Приємний подарунок до свого 50-річчя зробила вболівальникам луцький ФК «Волинь» - у переддень світлого Великодня земляки-футболісти розгромили середнячка-команду свого дивізіону «Фенікса-Іллічівця».

3 квітня. Луцьк. 12.00. Стадіон «Авангард». 3 200 глядачів. +9°С.

«Волинь» - «Фенікс-Іллічівець» - 4:0

Голи: «Волинь» - Кінаш (14), Кінаш (48), да Коста (72), Герасимюк (74).

Судді: О.Бондар, В.Папірович (обидва - Хмельницький), О.Мартищенко (Київ).

Делегат ФФУ: М.Митровський (Ужгород)

Матч відбувся у день ювілею клубу. Рівно 50 років тому, 3 квітня 1960 року, була офіційно заснована новостворена луцька команда майстрів класу «Б», котра отримала назву «Волинь», - інформує прес-служба клубу .

Господарі розпочали матч дуже жваво і уже в перші десять хвилин зуміли створити кілька чудових можливостей для взяття воріт. Перша атака лучан завершилась подачею Лопеса зліва в карний, де Літовченко потужно пробив головою – суперників урятував кіпер.

За кілька хвилин з правого краю з кута воротарського також головою замикав навісну подачу Сімінін – шкіряний пройшов поряд із «дев’яткою». А ще за мить Лопес, виконуючи штрафний метрів з тридцяти п’яти, наважився на удар по воротам. М’яч, перелетівши оборонців, влучив у поперечку.

Завершився стартовий натиск волинян заслуженим взяттям воріт – Лопес подав кутовий з правого краю у центр карного, Кінаш випередив захисників і головою відправив м’яч у ворота – 1:0.

Відкривши рахунок, лучани не збавили обертів і продовжували атаки на ворота «Фенікса-Іллічівця». Створили достатньо моментів, аби ще до перерви остаточно зняти питання про переможця. Однак, у завершальній стадії підопічним Віталія Кварцяного відверто не щастило. Удари Лопес е влучив з семи метрів з гострого кута, удар Герасимюка здалеку у ціль не влучив. А підступний постріл Майкона Олівейри з-за меж карного зумів парирувати воротар.

На 37-й хвилині новачок «Волині» Бабир поцілив у стійку. А згодом він же, скориставшись помилкою кіпера, підібрав «шкіряного» справа біля лицьової лінії і пробив по воротам. М’яч прокотився вздовж лінії воріт, а добити його у сітку не встиг ніхто з форвардів.

Незважаючи на те, що у гольових моментах та ігровій ініціативі до перерви абсолютна перевага належала господарям поля, калінінці все ж намагалися грати на зустрічних курсах у атакуючий футбол. Не засиджувалися в захисті, комбінували, зосередивши свої сили у півзахисті.

Попри це, «Фенікс-Іллічівець», котрий загалом показав себе набагато цікавішою командою, аніж більшість тих, хто приїжджав до Луцька у поточному сезоні, мав один великий «мінус» - відсутність досвіду та належної майстерності у його молодих футболістів.

Після відпочинку справи у «Волині» пішли краще. Вже на 47-й хвилині лучани збільшили свою перевагу. Пічкур, який замінив Лопеса, на лівому фланзі накрутив у карному двох оборонців і відкинув м’яч у центр під удар Кінашу. Постріл Ярослава виявився точним – 2:0.

Після цього гості «попливли». Гра надалі проходила виключно на половині поля калінінців. У лучан дуже вирізнялися старанністю Пічкур, котрий просто шматував лівий край. А також відзначився новачок – двометровий бразильський нападник Леонардо да Коста. На 72-й хвилині Павлов гарним пасом вирізав м’яч наліво, де ніким не прикриті виявилися Пічкур та да Коста. Леонардо підхопив шкіряного, увійшов в карний і чітко пробив повз воротаря, що вийшов на перехоплення – 3:0.

А за якусь мить той же да Коста вправно зіграв у якості захисника у власному штрафному майданчику - вибив м’яч на Кінаша, а той переправив його наліво Герасимюку. Вихід капітана «Волині» на ворота завершився четвертим голом – 4:0.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus