USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Всеукраїнському тенісному турнірі перемогу здобули лучани. ФОТО. ВІДЕО

29 Травня 2009 18:33
Протягом чотирьох днів за Кубок міського голови Богдана Шиби у тенісному турнірі змагались 29 юнаків та дівчат із п’яти міст України. Однак усі перші місця посіли лучани, - повідомляє 29 травня репортер «Волинських Новин».
 

Переможців та учасників змагань привітав директор департаменту молодіжної політики та спорту Луцької міськради Володимир Пащенко: «Шановні учасники, вітаємо вас із завершенням цього турніру. Хочу відзначити, що ви всі були чудовими, ви всі подарували нам свято».
 
Як розповів Заслужений тренер України Віктор Анісімов, участь у тенісному турнірі, який відбувся на кортах спорткомплексу «Олімпія», взяли 17 юнаків та 12 дівчат віком до дванадцяти років. Позмагатись із лучанами за Кубок міського голови прибули діти зі Львова, Стебника, Трускавця, Рівного.
 
 Згідно із оголошеними результатами турніру, у парному розряді серед хлопців перемогли Дмитро Мєрченко та Андрій Хойна, серед дівчат – Катерина Карпюк та Діана Греля. Усі вони лучани.
 
У одиночному розряді місця розподілили наступним чином:
 


  • серед дівчат: І місце – Катерина Карпюк (Луцьк), ІІ місце – Тетяна Павич (Львів), ІІІ місце – Ольга Морозюк (Рівне);


  • серед юнаків: І місце – Умар Урінбаєв (Луцьк), ІІ місце – Андрій Хойна (Луцьк), ІІІ місце – Олександр Яшанов (Львів).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus