USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уболівальники попросили Марадону залишитися

5 Липня 2010 13:31
Уболівальники збірної Аргентини з футболу попросили Дієго Марадону не залишати пост головного тренера команди після ганебної поразки в чверть фіналі ЧС-2010 у ПАР від збірної Німеччини.

Про це інформує Gazeta.ua.

4 липня аргентинці повернулися на батьківщину після поразки від Німеччини з рахунком 0:4. Вболівальники влаштували команді теплий прийом і підтримали головного тренера.

Фанати кілька разів починали кричати «Аргентина! Аргентина!» і «Дієго! Дієго!», а також продемонстрували заготовлені банери на підтримку головного тренера, наприклад, «Дієго, сиди! Ми за тебе!». Один із уболівальників зізнався, що пройшов шлях у 1 400 кілометрів, щоб зустріти свою збірну. Він також висловив упевненість в тому, що в 2011 році команда виграє Кубок Америки, який пройде в Аргентині.

Збірна Аргентини зазнала поразки від Німеччини в 1/4 фіналу чемпіонату світу 3 липня. За всю історію першостей планети аргентинці тільки один раз програвали з більш великим рахунком. На ЧС-1958 в Швеції вони поступилися збірній Чехословаччини з рахунком 1:6.

Відразу після матчу з німцями Марадона назвав цей день найгіршим у своєму житті. Тренер сказав, що ще не прийняв рішення про те, чи залишиться він у збірній Аргентини. Відзначив, що йому треба порадитися з сім’єю та футболістами. При цьому Марадона додав: якщо треба, то він готовий піти з команди «хоч завтра».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus