USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

УЄФА заборонить ставки на футбольні матчі

29 Березня 2011 11:34
Органи футбольної лади – ФІФА і УЄФА – розробляють заходи, які мають унеможливити спроби підкупити арбітрів і гравців з метою досягнення необхідного результату матчів. Задля цього розробляється можливість заборонити букмекерам приймати ставки на футбольні матчі в режимі онлайн.

Про це інформує ЗІК .

Черговий привід для розслідування у відповідних інстанціях ФІФА надали товариські матчі за участю збірних Латвії, Болівії, Болгарії і Естонії. Матчі проводилися в один день в Туреччині, й усі сім забитих м’ячів було проведено з пенальті. Представники команд самі ініціювали розслідування, після проведення якого виступив директор ФІФА з юридичних питань Марко Віллігер, інформує ТСН.

«Ми не проти ставок в принципі, ми лише проти незаконних дій, – відзначив Марко Віллінгер. – Проблемною є гра на тоталізаторі в режимі «on-line». Треба думати, чи потрібний такий вид ставок».

Букмекери, в свою чергу, висловили готовність піти назустріч пропозиціям ФІФА і УЄФА, і спільно боротися з корупцією у футболі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus